paratiritis-artas.gr

 

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

  


Η αναρχική συλλογικότητα «ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ» με πολλαπλά κτυπήματα στο υπογάστριο της Δημοκρατίας μας εισέβαλε για μία ακόμη φορά στο προαύλιο της Βουλής απαιτώντας την ελευθερία της Ηριάννας.

Τον Απρίλιο του 2015 η ίδια αναρχική ομάδα είχε πάλι εισβάλλει στην Βουλή και ζητούσε την απελευθέρωση του Σάββα Ξηρού. 

Και στην μία και στην άλλη περίπτωση «δεν άνοιξε μύτη», όπως μύτη δεν άνοιξε ούτε όταν μέλη της ίδιας ομάδας επέδραμαν  α) στο Συμβούλιο της Επικρατείας, β) στην Τράπεζα της Ελλάδος,  γ) στο Δημαρχείο Ζωγράφου, δ) στην ΕΥΔΑΠ, ε) στον ΑΔΜΗΕ,  στ) στα διόδια του Κιάτο, ζ) στην εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, η) στο εκλογικό κέντρο της ΝΔ στην Νέα Φιλαδέλφεια, θ) σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ κλπ. Βεβαίως και σε κάθε εισβολή – επιδρομή του ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ υπάρχει ένα αίτημα. Η συλλογικότητα όμως αυτή έχει στο μυαλό και στην ψυχή της -δυστυχώς- μία «δική της αναρχο-αριστερά» με βασικό στοιχείο τον «κακώς νοούμενο» στοχευμένο ακτιβισμό που απέχει παρασάγγες από υγιείς οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών που στόχο έχουν την συμμετοχική δημοκρατία και την αντιμετώπιση των προβλημάτων της κοινωνίας μας. Στην παράλυση της Δημοκρατίας και την αμφισβήτηση της έννομης τάξης εκ μέρους του «Ρουβίκωνα» οι κυβερνώντες είτε με πράξη είτε με παράλειψη νομιμοποίησαν την δράση τους αποκαλώντας απλά ως «ακτιβιστές» τα μέλη του.

Αραγες θα είναι ίδια η αντίδραση της συντεταγμένης πολιτείας εάν ένας οποιοσδήποτε άλλος πολίτης εισβάλλει με τους φίλους του α) στο Δικαστήριο επειδή ο Δικαστής εξέδωσε εσφαλμένη απόφαση, β) στο Σχολείο διότι ένας εκπαιδευτικός αδιακρίτως βαθμολογεί αυστηρά τους μαθητές, γ) στο αστυνομικό τμήμα διότι δεν γίνονται σεβαστά τα δικαιώματα του συλληφθέντος από τον ενεργούντα την προανάκριση,  δ) στο γήπεδο διότι ο διαιτητής κατακύρωσε γκόλ από καταφανή θέση οφσαιντ κλπ.

Την απάντηση την έδωσε δύο μέρες προηγούμενα ο Υπουργός κ. Πολάκης όταν δημόσια σχολίασε δηκτικά [για την καθυστερημένη και για αυτό επιζήμια] έξοδο της Χώρας μας στις αγορές «Και τώρα μπορείτε να φάτε τα σκώτια σας».

Όταν λοιπόν ένας Υπουργός [αλλά και ορισμένοι βουλευτές εντός βουλής] χρησιμοποιούν τέτοιες εκφράσεις τότε δίνει «λαμπρό παράδειγμα» στους νέους μας αλλά και στους αγανακτισμένους πολίτες από άκρη σε άκρη την Ελλάδα, να μιλήσουν και να ενεργήσουν άνομα.

 

Δημήτριος Λ & Π Λαμπράκης
Δικηγόρος Αρτας


Μεταβιβάζεται 'Αδεια Ταξί

Μοντέλο αυτοκινήτου Volkswagen Passat του 2005, 1900cc
Τιμή συζητήσιμη
Τηλ. 6955659939

-----------------------------------------------------------------

ΠΩΛEITAI EKTAΣH ΣYNOΛIKOY EMBAΔOY 6800 T.M. ΣTON AΓIO ΔHMHTPIO ΠETA APTAΣ. ΔEYTEPH ΓPAMMH EΠI THΣ EΘNIKHΣ OΔOY APTAΣ – TPIKAΛΩN, 100 METPA AΠO THN EIΣOΔO AΓIOY ΔHMHTPIOY.
OIKOΔOMEI 400 TM ΓIA OIKIA.
KATAΛΛHΛO KAI ΓIA ΔYO AΓOPAΣTEΣ KAΘΩΣ EXEI ΔYO ΣYMBOΛAIA 4000 TM KAI 2800 TM.
ΤΗΛ. 6975 863618

Σύνδεση μελών

Go to top