Φαρμακοτέφτερα άνοιξαν τα φαρμακεία της Άρτας, για να καλύψουν τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής, που αδυνατούν να πληρώσουν ούτε τη συμμετοχή τους, για την αγορά τους.

Το φαινόμενο έχει φουντώσει , εξαιτίας βέβαια της παρατεταμένης κρίσης και τα βερεσέδια κυμαίνονται από 5 έως 500 ευρώ.
Σε πολλές δε περιπτώσεις τα χρωστούμενα φτάνουν και τους έξι μήνες, ενώ υπάρχουν και περιπτώσεις που μετρούν και χρόνια.
Κυρίως συνταξιούχοι, άνεργοι και υποαπασχολούμενοι αγοράζουν φάρμακα με πίστωση ή με δόσεις και αν δεν τύχουν αυτής της διευκόλυνσης ή περικόπτουν κάποια από αυτά ή και όλα, θέτοντας σε κίνδυνο της ίδια τους τη ζωή.
Τα φαρμακεία της Άρτας λειτουργούν πλέον και με τεφτέρια και κάποια από αυτά, λόγω των πολλών βερεσέδων, αντιμετωπίζουν και πρόβλημα ομαλής λειτουργίας τους.
Επιτελούν κοινωνικό έργο, το οποίο δυστυχώς δεν αναγνωρίζεται από την Πολιτεία και από την κυβέρνηση, η οποία προχωρεί και στην πλήρη απελευθέρωση του επαγγέλματος.
Που σημαίνει συρρίκνωση των υπαρχόντων φαρμακείων και κατ’ επέκταση και κατάργηση των φαρμακοτέφτερων.
Φαρμακοποιός και φίλος του «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ», μας είπε: «Τα βερεσέδια φούντωσαν, οι υποχρεώσεις μας δύσκολα αντιμετωπίζονται, ζούμε σε μια μικρή κοινωνία και ο κάθε φαρμακοποιός δεν μπορεί να αρνηθεί τη χορήγηση φαρμάκων, ακόμη και αν ξέρει ότι θα χάσει τα λεφτά του, που σημαίνει ότι κάποια στιγμή δεν θα αντέξει…»!
Μπακαλοτέφτερα παλιότερα και μετά το θάνατο του μπακάλικου της γειτονιάς, από τα σούπερ μάρκετ, έχουμε τα φαρμακοτέφτερα, όσο βέβαια αντέξουν τα φαρμακεία και δεν τα καταπιούν τα αναμενόμενα… σούπερ-μάρκετ φαρμάκων!!!

 

                                                                                                              «Π»

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

--------------------------------------------------------

ΠΩΛΕΙΤΑΙ σόμπα υγραερίου, καινούργια. 60 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

Go to top