Ένα ευφυέστατο αποκριάτικο μήνυμα διαβάσαμε αυτές τις ημέρες, σε πλακάτ, στην πόλη της Άρτας, που έλεγε: «ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ».
Προφανέστατα αυτό το μήνυμα απευθύνεται στην κυβέρνηση και δια της κυβερνήσεως, στους ευρωπαϊκούς δανειστές και εταίρους μας.

Ευφυέστατο, αλλά μακράν της ωμής πραγματικότητας!
Η σημερινή κυβέρνηση αβασάνιστα, κυνικά και ανερυθρίαστα «τα παίρνει όλα» από τον ελληνικό λαό, φτωχοποιεί σχεδόν το σύνολο του ελληνικού λαού, με μοναδική στόχευση την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη παραμονή της στην εξουσία.
Και ο λαός απροστάτευτος, απογοητευμένος και σε κατάσταση προχωρημένης κατάθλιψης, αντί να αντισταθεί, υποκύπτει αδιαμαρτύρητα στους καταπιεστές του, σε εκείνους που του έταξαν παραδείσους, αξιοπρέπεια, ασφάλεια και σιγουριά, για να αναρριχηθούν στη εξουσία και όταν πέτυχαν το στόχο τους, πράττουν τα εντελώς αντίθετα από εκείνα που είχαν υποσχεθεί.
Ευφυέστατο, επαναλαμβάνουμε, το εν λόγω σύνθημα-μήνυμα, αλλά δυστυχώς για όλους μας και για τη χώρα μας, δεν έχει αποδέκτες.
Δεν αντιστεκόμαστε… στο «ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ», αντίθετα ανεχόμαστε πολιτικές που μας ισοπεδώνουν οικονομικά και κοινωνικά, ανεχόμαστε συμπεριφορές που προσβάλουν την αξιοπρέπειά μας, ανεχόμαστε πολιτικούς που παίρνουν και εφαρμόζουν μέτρα απάνθρωπα, αντιδημοκρατικά και με απερίγραπτο πολιτικό κυνισμό.
Αντιστεκόμαστε στο ΤΙΠΟΤΑ!
Μήπως αλήθεια ήρθε η ώρα να αντισταθούμε στο «πάρτα όλα» των κυβερνήσεων.

                                                                                                            Λ.Σ.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top