Το 2015 πολλοί συντοπίτες μας εμπιστεύτηκαν τον Αλέξη Τσίπρα, γιατί πίστεψαν ότι ως Αρτνός θα ενσκήψει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα προβλήματα του τόπου μας.

Εύλογη η πεποιθησή τους, αλλά δυστυχώς το 2018 ξέρουν καλά, όπως όλοι οι Έλληνες, ότι παραπλανήθηκαν οικτρά! Τίποτα καλύτερο δεν είδαμε να γίνεται. Αντιθέτως, χαρακτηριστικό παράδειγμα της αδιαφορίας του κου Τσίπρα για το ευ ζην των συμπατριωτών του, οι δύο μεγάλες επιχειρήσεις της Άρτας, η Βιομηχανία Κρέατος Ηπείρου (ΒΙ.Κ.Η.) και ο τοπικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός, οι οποίες αντιμετωπίζουν σοβαρότατα οικονομικά προβλήματα, ώστε να απειλούνται με αφανισμό. Δύο μονάδες που απασχολούν κοντά στους 500 εργαζόμενους, οι οποίοι θα βρεθούν στο δρόμο, αν άμεσα δεν βρεθεί λύση που θα εξασφαλίσει τη βιωσιμότητά τους.
Κε Πρωθυπουργέ, η ΒΙ.Κ.Η. και ο Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Άρτας στηρίζουν ουσιαστικά και για πολλές δεκαετίες, την τοπική οικονομία και κοινωνία, και δικαιούνται ανάλογης αντιμετώπισης από πλευράς σας με ενέργειες και πράξεις κι όχι με υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα.
Καλές είναι οι καλοκαιρινές φιέστες και οι χοροί αλλά καλύτερο είναι να θυμάστε και να τιμάτε την κατάγωγή σας, όταν σας χρειάζεται ο τόπος σας.

 

ΕΥΗ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ
Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω – Αρχαιολόγος
Πολιτευτής Άρτας Ν.Δ.
Μέλος Πολιτικής Επιτροπής Ν.Δ.

Go to top