«Εάν δεν τον συλλάβουν θα πάρουμε το νόμο στα χέρια». Με αυτή την επωδό τα ΡΟΜΑ της Αμφισσας απειλούν συντετριμμένοι [και με φόβο όμως] την συντεταγμένη πολιτεία για τον άδικο θάνατο ενός 13χρονου παιδιού και δικαίως ζητούν την σύλληψη του δράστη.

Την ίδια ώρα οι γνωστοί αναρχικοί που καθημερινά παραλύουν το κέντρο των Αθηνών και λεηλατούν ανενόχλητοι δημόσιες και ιδιωτικές περιουσίες, άφοβα καίνε το Εθνικό μας Σύμβολο… ωμά, προκλητικά και αβασάνιστα απειλούν την συντεταγμένη πολιτεία αναφέροντας «Θέλαμε να κάψουμε τους αστυνομικούς, τους ένοπλους φρουρούς του κράτους».

Εάν λοιπόν τώρα α) οι ΡΟΜΑ λάβουν το νόμο στα χέρια τους, β) οι απελπισμένοι συμπολίτες επίσης λάβουν το νόμο στα χέρια τους εφόσον οι γνωστοί αναρχικοί τους καίνε την περιουσία αλλά και γ) οι απειλούμενοι με μολότοφ στην ζωή τους αστυνομικοί υπάλληλοι λάβουν και αυτοί το νόμο στα χέρια τους.. τί θα συμβεί άραγε;

Ποιοι θα κρατήσουν την Ελλάδα όρθια α) όταν την ίδια ώρα η Κυβέρνηση ανέχεται καλοπληρωμένους πρωθυπουργικούς συμβούλους στρατηγικού σχεδιασμού να αποκαλούνε περιπαικτικά τους Μακεδόνες πατριώτες τους «ΕΘΝΙΚΙΑ», β) όταν την ίδια ώρα η Κυβέρνηση εξοντώνει καθημερινά τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους αυτοαπασχολούμενους και τους συντ/χους με δυσβάστακτους φόρους, δυσθεώρητες ασφαλιστικές εισφορές, μείωση συντάξεων, μείωση αφορολόγητου, αύξηση ΕΝΦΙΑ ακόμη και σε λαικές περιοχές.

Θα επικρατήσει το χάος και το κράτος θα διαλυθεί. Ανάγκη λοιπόν είναι κυβερνώντες και μη να σχεδιάσουν ένα μακρόπνοο Εθνικό Σχέδιο εσωτερικής ασφάλειας ειδάλλως σε λίγο ίσως να είναι πολύ αργά. Και επειδή η Κυβέρνηση έχει «χαμένο το παιγνίδι» το βάρος πέφτει στην αξιωματική αντιπολίτευση.

 

Δημήτριος Λ & Π Λαμπράκης
Δικηγόρος Αρτας, μέλος Ν.Δ


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top