Μπορεί επίσημα να μην ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο Άρτας της Ν.Δ, αλλά αν «πιστέψουμε» δημοσιεύματα και πληροφορίες, που διακινούνται και δεν διαψεύδονται, τότε θα πρέπει να πούμε ότι στο ψηφοδέλτιο Άρτας αυτού του κόμματος, θα γίνουν… «εκπτώσεις», σε βάρος ενδιαφερομένων να πολιτευθούν με αυτό το κόμμα.

Κι αν λάβουμε υπόψη μας ότι ο στόχος της Ν.Δ., που είναι η αυτοδυναμία, δεν μπορεί να επιτευχθεί, αν αυτό το κόμμα δεν συγκροτήσει ισχυρά ψηφοδέλτια στις μονοεδρικές και τριεδρικές περιφέρειες, οι οποίες και «γέρνουν την πλάστιγγα» προς αυτή την κατεύθυνση.
Τριεδρική είναι και η περιφέρεια της Άρτας και η προσοχή της… Πειραιώς θα πρέπει να μην επηρεάζεται από σκοπιμότητες, αλλά μόνο από τον στόχο της αυτοδυναμίας.
Οι ενδιαφερόμενοι και «διαγωνιζόμενοι» για το ψηφοδέλτιο της περιοχής μας είναι οι ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΥΛΙΟΣ, ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ, ΕΥΗ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ, ΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ, ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΣΙΩΖΟΣ και ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΔΡΟΥΓΚΑ.
Πολλά τα ονόματα των ενδιαφερομένων, πολλά και αξιόλογα και σίγουρα η επιλογή είναι δύσκολη.
Γίνεται όμως εύκολη, αν αυτή η επιλογή, γίνει με μοναδικό γνώμονα το στόχο της αυτοδυναμίας και της δεύτερης έδρας της… τριεδρικής, επαναλαμβάνουμε, Άρτας.
Το ποιοι «τραβάνε» το γνωρίζουν  όλοι οι αρτινοί και υπάρχουν τρόποι να το μάθουν και οι σχετικοί αρμόδιοι της Ν.Δ., που θα καταρτίσουν τα ψηφοδέλτια.

                                                                                                                   Λ.Σ.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top