(σχετικά με το θέμα που προέκυψε με την διαχείριση του αλιευτικού συνεταιρισμού)

Οι λιμνοθάλασσες του Αμβρακικού είναι ένα από τα μεγαλύτερα φυσικά ιχθυοτροφεία της Ελλάδας. Είναι ένα φυσικό λιβάδι αλιευμάτων και ταυτόχρονα ένας σημαντικός υγροβιότοπος με χαρακτηριστικό παράδειγμα τους αργυροπελεκάνους (ένα από τα σπανιότερα είδη πουλιών στον κόσμο).
Η δημοτική μας παράταξη κι εγώ προσωπικά σαν υποψήφια Δήμαρχος, από την πρώτη κιόλας δήλωση της υποψηφιότητάς μου, δεσμευτήκαμε γι αυτό το κορυφαίο θέμα της περιοχής μας με την χαρακτηριστική επικεφαλίδα: <... της Αλιείας που χτυπήθηκε νόμιμα και "λάθρα"...>. Στην βάση αυτή θα έχουμε ξεκάθαρη θέση, σε κάθε ζήτημα που προκύπτει και στο μέλλον γι αυτό το σημαντικό ζήτημα, δηλαδή, με ποιόν τελικά θα είμαστε μέχρι το τέλος.
Οι ψαράδες του συνεταιρισμού θα πρέπει να έχουν το αποκλειστικό δικαίωμα της εκμετάλλευσης αλλά και την ευθύνη της προστασίας αυτού του υφάλμυρου τόπου, που θρέφει με τον φυσικό του πλούτο τις οικογένειες τους εδώ και πολλές γενιές. Μέσα από το συνεταιριστικό κίνημα μπορεί αυτός ο τόπος να αναπτυχτεί. Ο πρωτογενής τομέας πρέπει να παραμείνει στα χέρια των ανθρώπων που τον πονούν και τον σέβονται. Να έχουν δουλειά οι νέοι των χωριών και να μην είναι εργάτες άλλων συμφερόντων που δεν σέβονται τον τόπο μας και με βάση την αρχή: Οικοσύστημα - Παράδοση- Άνθρωπος.
Όλοι μαζί μπορούμε να φέρουμε την ανάπτυξη, οι άνθρωποι του μόχθου, χέρι - χέρι μαζί μας.
                                          

Τζένη Ταπραντζή-Κοίλια
          (υποψήφια Δήμαρχος Αρταίων)         ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα.

Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

--------------------------------------------------------

ΠΩΛΕΙΤΑΙ σόμπα υγραερίου, καινούργια. 60 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

Go to top