Η αρτινιά βουλευτής και υπουργός Προστασίας του Πολίτη ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ, βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο επίκεντρο αρνητικών σχολίων και κριτικών (και δικαίως), με αφορμή την προσαγωγή 16 πολιτών στα Γιαννιτσά, με την υποψία, ότι θα προκαλούσαν επεισόδια σε βάρος του υπουργού ΦΩΤΗ ΚΟΥΒΕΛΗ, που επισκέπτονταν αυτή την περιοχή.

Και αναρωτιέται κανείς, από πότε η υποψία ή η σκέψη τιμωρείται στη χώρα μας; Στην εποχή της Ιεράς Εξέτασης ζούμε;
Από ότι γνωρίζουμε μόνον οι πράξεις τιμωρούνται.
Και αυτά να γίνονται από αριστερή - υποτίθεται – κυβέρνηση, που στο παρελθόν ένοιωσε στο πετσί της αυτές τις πρακτικές και πολιτικές.
Η ίδια η ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ επιβεβαίωσε τα παραπάνω, λέγοντας ότι αυτοί που προσήχθησαν, μέσω του διαδικτύου, είχαν «υποκινήσει πράξεις βίας»!
Επιχείρημα επιεικώς αστείο!
Και δεν μιλάμε απλά για καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αλλά για επιστροφή σε πρακτικές του παρελθόντος, διχαστικές και εμφυλιοπολεμικές.
Σίγουρα ο χαρακτήρας της κ. Γεροβασίλη και οι διαχρονικές πολιτικές της συμπεριφορές, δεν έχουν καμιά σχέση με τις εν λόγω ενέργειές της.
Υλοποίησε κυβερνητική πολιτική, «συμμορφώθηκε» με τις εντολές του Μαξίμου.
Συνεπώς είναι «ένοχη» για την ανοχή της, σε κυβερνητικές πρακτικές, που μας γυρίζουν σε εποχές που η Αστυνομία καθόριζε το πότε δικαιούται ο πολίτης να ομιλεί, να σκέφτεται, να διαμαρτύρεται.

 

                                                                                                           Λ.Σ.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top