Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου και το Περιφερειακό Συμβούλιο, είναι… «περιφερειακή κυβέρνηση», με αρμοδιότητες σε όλους τους τομείς.

Είναι πυλώνας ανάπτυξης.
Είναι μοχλός πίεσης προς την κεντρική εξουσία!
Στην περίοδο της μεγάλης οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, της τελευταίας δεκαετίας, η Περιφέρεια Ηπείρου στάθηκε όρθια, άντεξε και παρά τις δυσκολίες, παρουσίασε και σημαντικότερο έργο.
Σε αυτό το επίτευγμα, σημαντική ήταν και η συμβολή του Αντιπεριφερειάρχη Άρτας ΒΑΣΙΛΗ ΨΑΘΑ και των άλλων περιφερειακών συμβούλων του νομού μας.
Τον ερχόμενο Μάιο έχουμε και περιφερειακές εκλογές, για την ανάδειξη νέου Περιφερειάρχη και νέου Περιφερειακού Συμβουλίου.
Με μια διαφορά!
Σε αυτές τις εκλογές δεν εκλέγεται Αντιπεριφερειάρχης Άρτας και μάλιστα χωρίς «σταυρό»!
Οι νέοι αντιπεριφερειάρχες τω 4 νομών της Ηπείρου θα ορισθούν από τον Περιφερειάρχη που θα εκλεγεί.
Ο «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ» ουδέποτε πήρε θέση υπέρ υποψηφίου για την Περιφέρεια.
Αυτή τη φορά θα το κάνει και μάλιστα συνειδητά!
Για το καλό και το συμφέρον της Άρτας και των αρτινών, η εκπροσώπηση στην Περιφέρεια θα πρέπει να είναι ισχυρή.
Οι νέοι περιφερειακοί σύμβουλοι Άρτας θα πρέπει να είναι «δυνατά χαρτιά» σε αυτό το κορυφαίο όργανο, στο οποίο λαμβάνονται όλες εκείνες οι αποφάσεις που καθορίζουν το μέλλον μας.
Πρέπει να διαθέτουν ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ εμπειρία, γνώση και διοικητική ικανότητα.
Με αυτά τα γνωρίσματα και μακράν όλων των άλλων, είναι ο σημερινός Αντιπεριφερειάρχης Άρτας ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΑΘΑΣ, ο οποίος ΠΡΕΠΕΙ να είναι στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο Ηπείρου.
Αλλά για να είναι, χρειάζεται σε αυτές τις εκλογές «ΣΤΑΥΡΟ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ».
Αυτό το λέμε για εκείνους που τυχόν νομίζουν ότι ισχύουν τα προηγούμενα και ότι δεν χρειάζεται «σταυρό», για εκείνους βέβαια που θα ψηφίσουν και το συνδυασμό του ΑΛΕΚΟΥ ΚΑΧΡΙΜΑΝΗ.
«Σταυρώστε» τον λοιπόν για την Άρτα και για όλους μας, τον Αντιπεριφερειάρχη ΒΑΣΙΛΗ ΨΑΘΑ, γιατί – επαναλαμβάνουμε – είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο και το εννοούμε.

Λ.Σ.

 

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

Go to top