Μας το είπανε και δεν το πιστέψαμε, μέχρι που το διαπιστώσαμε και το διασταυρώσaμε από μόνοι μας.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου ΑΛΕΚΟΣ ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ, που έχει το «χρίσμα» της Ν.Δ., με «επείγον» τηλεφωνικό μήνυμά του, προς όλους τους υποψηφίους περιφερειακούς του συμβούλους, απαγορεύει την παρουσία τους σε προεκλογικές εκδηλώσεις υποψηφίων δημάρχων του νομού μας, που ανήκουν στη Ν.Δ.

Απίστευτο, ανεξήγητο και πρωτόγνωρο!

Απίστευτο, γιατί δεν το χωράει λογικός νους, ακόμη και απολίτικων ατόμων, ένας  με τη στήριξη της Ν.Δ., υποψήφιος και μάλιστα Περιφερειάρχης, να απαξιώνει επίσημα τον προεκλογικό αγώνα υποψηφίων δημάρχων του ίδιου κόμματος.

Ανεξήγητο, γιατί ΟΛΟΙ οι υποψήφιοι δήμαρχοι της Άρτας, δεν έχουν την κομματική στήριξη της Ν.Δ..

Πρωτόγνωρο, γιατί δεν έχει προηγούμενο!

Αυτή η ενέργεια θα είχε λογική, αν από τη Ν.Δ. είχαν δοθεί χρίσματα και στους δήμους της Άρτας, κάτι που δεν συμβαίνει.

Είναι αδιανόητο, άτομα που κινούνται σε ένα κόμμα εξουσίας, ευρισκόμενο μάλιστα στο κατώφλι της εξουσίας, να συμπεριφέρονται πολιτικά με τέτοια σκεπτικά.

Σκεπτικά, «βούτυρο στο ψωμί» των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι δύο υποψήφιοι δήμαρχοι Αρταίων ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ και ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΛΑΓΚΑΣ, δεν παραβίασαν κανένα κανόνα κομματικής πειθαρχίας, διεξάγουν τον προεκλογικό τους αγώνα χωρίς κονταροχτυπήματα μεταξύ τους, χωρίς ενέργειες κομματικά επιλήψιμες.

Κι έρχεται ο υποψήφιος Περιφερειάρχης με το ανεξήγητο «απαγορευτικό» του, να τους εμφανίζει σαν κομματικούς «πραξικοπηματίες» .

Επειδή το θέμα αυτό αφορά άμεσα την τοπική κοινωνία, η οποία κοινωνία, την επόμενη των εκλογών θέλει τους εκλεγμένους δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους, αντάμα-αντάμα  και δίπλα στα προβλήματά της, ζητάμε απαντήσεις, όχι μόνο από τον Περιφερειάρχη Αλέκο Καχριμάνη, αλλά και από τους υποψήφιους δημάρχους Αρταίων Χρήστο Τσιρογιάννη και Γιώργο Μπαλάγκα, να πάρουν δημόσια θέση για αυτό το ζήτημα που προέκυψε, χωρίς λόγο και αιτία.

Και εννοείται απαντήσεις χωρίς μισόλογα και υπεκφυγές.

Στην περίπτωση, η σιωπή όχι μόνον δεν είναι «χρυσός», αλλά… ενοχή!

Λ.Σ.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Το μόνο βέβαιο είναι ότι ο Α. Καχριμάνης δεν είχε κανένα λόγο να προβεί σε αυτή την ενέργεια. Ποιος ή ποιοι του το ζητήσανε;

 

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα.

Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

--------------------------------------------------------

ΠΩΛΕΙΤΑΙ σόμπα υγραερίου, καινούργια. 60 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

Go to top