Τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο Εκλογικό Κέντρο της υποψήφιας Δημάρχου Αρταίων ΤΖΕΝΗΣ ΤΑΠΡΑΝΤΖΗ, το βράδυ της δεύτερης Κυριακής, ήταν ανάξια λόγου, ακόμη και για απλή… αναφορά τους.

Το δημοσίευμα του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ δεν ανταποκρίνεται στην ουσία των εν λόγω επεισοδίων και σε καμιά περίπτωση δεν αφορούν και δεν έγιναν σε βάρος της υπουργού Όλγας Γεροβασίλη.
Ο «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ» γνωρίζει από πρώτο χέρι το τι ακριβώς συνέβη και δεν ασχολείται, γιατί είναι συνηθισμένα και επαναλαμβάνουμε χωρίς ουσία και ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Για το θέμα αυτό απάντησε σχετικά και η ίδια η κ. Ταπραντζή που βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

Το περιεχόμενο αυτής της απάντησης έχει ως εξής:

«σενάριο επιστημονικής φαντασίας, ενταγμένο στην "παραπολιτική" των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών...  
Το εκλογικό αποτέλεσμα, και την πρώτη και την δεύτερη Κυριακή των εκλογών, αποτελεί για εμάς μια ουσιαστική αυτοδιοικητική νίκη. Εκεί ακριβώς στοχεύει όλη αυτή η επίθεση, που με σενάριο επιστημονικής φαντασίας αρθρώνεται εναντίον όλων μας.
Η απλή, λοιπόν, αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν εκφράστηκε καμιά κριτική, ούτε δυσαρέσκεια στο πρόσωπο της Υπουργού κας Γεροβασίλη, η οποία μαζί με τον βουλευτή κο Τσίρκα, στάθηκαν δίπλα σε όλη αυτή την προσπάθεια. Υπήρξε ένα φραστικό επεισόδιο, χωρίς την παρουσία εκλεγμένων πολιτικών προσώπων,  με μια υποψήφια σύμβουλο, συχνό αποτέλεσμα αυτοδιοικητικής διαδικασίας.
Όσο, λοιπόν, και η παραπληροφόρηση να προσπαθεί, δεν θα μπορέσει να σβήσει το εξαιρετικό και αισιόδοξο κλίμα, που επικράτησε όλο το βράδυ των εκλογών, και που με σαφήνεια καταγράφηκε σε απευθείας μετάδοση με εικόνα από το τοπικό κανάλι και από άλλα μέσα τοπικής επικοινωνίας.
Με αυτή την απλή λογική, κι επειδή στην ζωή το να αποδεικνύεις ότι "δεν είσαι ελέφαντας" είναι μια μάχη που δεν αξίζει να ακολουθήσεις, μένουμε στην πολιτική ουσία, ότι και στους δύο γύρους των εκλογών καταγράφηκε η ισχυρή αυτοδιοικητική παρέμβαση που άγγιξε το 41% του εκλογικού σώματος.
Προχωρούμε μπροστά!».

                        


Go to top