Από το Δεκέμβριο του 2014 υπηρέτησα στο Δήμο Αρταίων, ως Ειδικός Συνεργάτης του Δημάρχου, αναλαμβάνοντας έντεκα αντικείμενα εργασιών, για τα οποία, έδωσα όλες μου τις δυνάμεις, για να ανταποκριθώ στο ρόλο μου και να μη διαψεύσω την εμπιστοσύνη και τις προσδοκίες του Δημάρχου Χρήστου Τσιρογιάννη, στο πρόσωπό μου.

Πιστεύω ότι στα πέντε χρόνια που πέρασαν, παρήγαγα σημαντικό έργο στους τομείς της ασφάλειας τεχνικών έργων, οδικής ασφάλειας και πρόληψης ατυχημάτων και της υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους εργασίας.
Ακόμη κατέθετα προτάσεις και παρείχα πολύτιμες συμβουλές και γνώμες για πολλά ζητήματα και προβλήματα που απασχολούν το Δήμο μας.

Μερικές από τις δεκάδες εργασίες που έφερα εις πέρας, είναι οι παρακάτω:

1. Καταγραφή ρολογιών ρεύματος, για σωστές χρεώσεις του Δήμου.
2. Διόρθωση m2, με 800 προσωπικές αυτοψίες, για τις οποίες ο Δήμος θα πλήρωνε σε ιδιώτες πάνω από 24.000 ευρώ για να τις κάνουν.
3. Καταγραφή εγκαταλελειμμένων οχημάτων και απόσυρσή τους.
4. Επαναλειτουργία του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής.
5. Αυτοψίες έργων.
6. Αντιμετώπιση εκατοντάδων αιτημάτων πολιτών κ.α.

Ο απολογισμός μου αυτός δεν έχει κανένα απολύτως προσωπικό στόχο, πέραν της ενημέρωσης των πολιτών της περιοχής μας, τώρα που η θητεία μου έχει πλέον τελειώσει.
Για εμένα ήταν μια εμπειρία ζωής και μια προσωπική ικανοποίηση, για τα όσα πρόσφερα στον τόπο μου ως ειδικός Συνεργάτης του Δημάρχου.
Ευχαριστώ από καρδιάς για την άψογη συνεργασία που είχα, με το Δήμαρχο, τους αντιδημάρχους, τους δημοτικούς συμβούλους όλων των παρατάξεων και τους εργαζομένους όλων των υπηρεσιών στο Δήμο Αρταίων.
Και εύχομαι στον αντικαταστάτη μου και στη νέα Δημοτική Αρχή, στο σύνολό της, καλή θητεία και επιτυχία των στόχων τους.

ΒΗΧΑΣ Β. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Πολιτικός Μηχανικός

Go to top