Έγιναν και φέτος τα εγκαίνια της Εμποροπανήγυρης (παζάρι) του Δήμου Αρταίων, αλλά όσοι βρέθηκαν στο χώρο της, συνειδητοποίησαν ότι η κρίση είχε πάνω της το αποτύπωμά της. Ένα αποτύπωμα που προαναγγέλλει ενδεχομένως και το τέλος του. Άδειες παράγκες, λιγοστά εμπορεύματα κι αυτά κακής ποιότητας, κατάθλιψη έντονα ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των εκθετών, απογοήτευση στα πρόσωπα των επισκεπτών.

Πίνοντας καφέ με κάποιους από αυτούς τους εμπόρους, μάθαμε ότι το μέλλον των εν λόγω παζαριών, σε πολύ λίγα χρόνια θα είναι τελειωτικό!
Και τούτο, όπως μας είπαν, γιατί δεν υπάρχει ρευστό για αγορές εμπορευμάτων, γραμμάτια και επιταγές δεν περνάνε, όλα τοις μετρητοίς και προκαταβολικά, οι δε προμηθευτές τους, βρίσκονται όλοι στο «κόκκινο», άλλοι βάλανε λουκέτο, κάποιοι μένουν ανοιχτοί μέχρι να αδειάσουν οι αποθήκες τους και στη συνέχεια να τις κλείσουν και τέλος τα… «κινέζικα» έχουν κατακλύσει το χώρο τους.

Τέλος μας είπαν ότι όλα τα καθιερωμένα παζάρια, όλης της χώρας, θα κινηθούν στα ίδια επίπεδα, με αυτό της Άρτας και πολλά από αυτά, ούτε και θα ανοίξουν!
Ακόμη μίλησαν με θερμά λόγια για το παζάρι της Άρτας, λέγοντας ότι «είναι το καλύτερο, σε πανελλαδικό επίπεδο, αλλά η κρίση το «πλήγωσε» κι αυτό, περισσότερο από ότι περιμέναμε…»!

jsn-modulecontainer">

ZHTETAI BΡΕΦΙΚΟ ΚΡΕΒΑΤΙ

Παλιό βρεφικό κρεβάτι ζητείται ΔΩΡΕΑΝ. ΑΡΤΑ τηλ. 6983 464977

ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΛΥΟΜΕΝΟΥ

Πωλείται σκελετός λυόμενου για γραφείο, αποθήκη, εξοχικό, 2,5 Χ 6 μέτρα, με δοκούς 6 Χ 6 εκ., βαμμένος. Τιμή ΜΟΝΟ 250 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ

Ενός τόνου, 100 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ Τριάρι 1ου ορόφου, Πραμάντων 2 - Άρτα. Τιμή 100 ευρώ/μήνα. Πληροφορίες 6940 568614.

Go to top