Εξοργισμένος από την συνεργασία  του, με το Νοσοκομείο Άρτας, εμφανίζεται ο δήμαρχος Αρταίων ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ, όσον αφορά την τακτική της ενημέρωσης, που ακολουθεί ο Διοικητής του, για τις εξελίξεις στην επιδημία του κορωνοϊού.

Πιο συγκεκριμένα, απευθυνόμενος στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας του Πολίτη Νίκο Χαρδαλιά, και στον πρόεδρο της ΚΕΔΕ, αναφέρει τα εξής απερίγραπτα και εξοργιστικά:

«Κύριε υπουργέ και κύριε πρόεδρε της ΚΕΔΕ, καλησπέρα. Είμαι πολύ εξοργισμένος από την συνεργασία μας με το νοσοκομείο Άρτας. Σήμερα εδώ έχουμε δυο ύποπτα κρούσματα. Παίρνω τηλέφωνο τον διοικητή του νοσοκομείου για να ενημερωθώ ποιοι είναι για να ξέρω τι ενέργειες χρειάζονται να γίνουν, πχ απολυμάνσεις σε ιδιωτικούς και δημόσιους χώρους που ήρθαν σε επαφή, αλλά και να ενημερώνω τους δημότες μου (προφορικά) γιατί έχει σπάσει το τηλέφωνο και ο διοικητής δεν μου λέει, γιατί έχει εντολή να το ανακοινώνει η Περιφέρεια το απόγευμα… έλεος. Για ποιο λόγο τους θέλετε τους δημάρχους; Για να είναι τελευταίοι τροχοί της άμαξας που τρέχουμε για όλα και βάζουμε σε κίνδυνο την υγεία μας και τις οικογένειες μας; Εάν είναι έτσι, πείτε μας να τα παρατήσουμε και εμείς. Έχουμε συναίσθηση της ευθύνης των τοπικών κοινωνιών μας και ανησυχούμε για τους δημότες μας. Παρακαλώ να δώστε εντολή στους διοικητές των νοσοκομείων να στέλνουν ένα κοινό ενημερωτικό μήνυμα στον περιφερειάρχη, στον αντιπεριφερειάρχη και στον δήμαρχο».

Και είναι εύλογοι οι παραπάνω «κεραυνοί» του Δημάρχου, γιατί με την ακολουθούμενη τακτική η ενημέρωση δεν είναι έγκαιρη, κάτι που αποβαίνει σε βάρος της προστασίας της υγείας των αρτινών πολιτών.
Οι οποίες τοπικές Αρχές βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα κατά της επιδημίας του κορωνοϊού, με σοβαρούς κινδύνους για τους εκλεγμένους τοπικούς άρχοντες, που τις υπηρετούν, τόσο για τους ίδιους, όσο και για τους εργαζόμενους στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας και στους τοπικούς δήμους.
Ειδικότερα ο Δήμαρχος Αρταίων, που χειρίζεται τις τύχες του Δήμου της πρωτεύουσας του νομού, πρέπει να ενημερώνεται από το Νοσοκομείο Άρτας, σε πρώτο χρόνο, γιατί έχει την πρώτη ευθύνη της προστασίας της Δημόσιας Υγείας και οι δημοτικές υπηρεσίες είναι εκείνες που σε τοπικό επίπεδο, σηκώνουν το μεγαλύτερο φορτίο, στον πόλεμο κατά του κορωνοϊού.
Τέλος η ενημέρωση των κατοίκων της περιοχής μας, για τα τεκταινόμενα, πρέπει να γίνεται άμεσα από το Δήμαρχο Αρταίων και ακολούθος από την Περιφέρεια, που, επαναλαμβάνουμε, αργοπορεί σε αυτόν τον τομέα και «μιλάει», με «ψυχρά νούμερα», που κανείς δεν τα προσέχει, όσο πρέπει, για το συγκεκριμένο πρόβλημα.

«Π»

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

-------------------------------

Ηλεκτρικές συσκευές

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ Μεταχειρισμένες ηλεκτρικές συσκευές σε πολύ καλές τιμές. Τηλ. 6942 460510

------------------------------

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία ή ισόγειο διαμέρισμα για συνταξιούχους, έως 250 ευρώ μίσθωμα. Τηλ΄6983 464977

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Εμφανίσιμος 52 ετών, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία από 40 έως 55 ετών για συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top