Καθώς σήμερα συμπληρώνονται 47 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ από τον Ανδρέα Παπανδρέου, είναι ευκαιρία να θυμίσουμε την προσφορά του Κινήματός μας στην Ελληνική κοινωνία και να θυμηθούμε μια αγωνιστική διαδρομή με Λαϊκές νίκες και επιτυχίες σε όλους του τομείς της ζωής μας. Χωρίς να ξεχνάμε τις βάσεις που έβαλε το ΠΑΣΟΚ για την Εθνική Ανεξαρτησία, την ενίσχυση της Περιφέρειας και της Αγροτικής παραγωγής, την τόνωση των Μικρομεσαίων επιχειρήσεων, τις ευκαιρίες στους Νέους ανθρώπους, την προστασία της τρίτης ηλικίας, την στήριξη των μη προνομιούχων Ελλήνων.

Στην κρίσιμη ιστορική καμπή που διανύουμε σήμερα, όπου η ακρίβεια δείχνει τα δόντια της στο λαϊκό νοικοκυριό, οι ανατιμήσεις στα είδη διατροφής να εξανεμίζουν το εργατικό εισόδημα, την ανεργία να κόβει τα φτερά της Νέας Γενιάς, την ανασφάλεια και απουσία προοπτικής να πνίγουν την κοινωνία μας, το Κίνημά μας καλείται να παίξει τον ανατρεπτικό του ρόλο. Να προσφέρει λύσεις ώστε να πάρει το τιμόνι της διακυβέρνησης στα χέρια του.

Διεκδικούμε το μέλλον με το ΠΑΣΟΚ και το Κίνημα Αλλαγής πιο ισχυρό και αυτόνομο ώστε να εκφράσει τους πόθους και στόχους κάθε Έλληνα και Ελληνίδας. Με μαζική συμμετοχή στις προσεχείς εσωκομματικές διαδικασίες για την αναβάπτιση του Κινήματός μας στη Λαϊκή Βάση. Ώστε να ανατρέψουμε το πολιτικό σκηνικό της κατήφειας και των αδιεξόδων. Να δώσουμε λύσεις στα σύγχρονα προβλήματα με Δημοκρατικές διαδικασίες. Με  πρωταγωνιστή τον κυρίαρχο Λαό.

 

Χρήστος Μέγας

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top