Τις τελευταίες μέρες γίναμε μάρτυρες ενός πρωτόγνωρου φαινομένου για τα πολιτικά ήθη της περιοχής μας.
Ενός φαινομένου που δεν έχει προηγούμενο, τουλάχιστον σε όλη τη μεταδικτατορική περίοδο, ακόμη και από τους χώρους αστικών κομμάτων, δεξιών, κεντρώων και σοσιαλιστικών.
Αναφερόμαστε στην πολιτικά ανέντιμη επίθεση που δέχτηκε ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΛΑΧΟΠΑΝΟΣ, από συντρόφους του, του ΣΥΡΙΖΑ, από πολιτικά (για να μη μασάμε τα λόγια μας) γραφεία αυτού του κόμματος και μάλιστα για ασήμαντη αφορμή και από το πουθενά.
Πιο συγκεκριμένα:

Σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αρταίων, συζητήθηκε και αποφασίστηκε η χρήση του ΞΕΝΙΑ της Άρτας, η οποία δεν θα μπορούσε να είναι κάποια άλλη από εκείνη της αξιοποίησής του, για την τουριστική ανάπτυξη της πόλης μας. Άλλωστε και για αυτόν τον λόγο και προορισμό είχε κατασκευαστεί πριν από… 55 χρόνια!
Η απόφαση του Δ.Σ. ήταν να δημοπρατηθεί και να δοθεί η εκμετάλλευσή του, σε ιδιώτες, για πολλούς και απόλυτα σοβαρούς και αιτιολογημένους λόγους.
Υπέρ της απόφασης τάχθηκε και ο εκπρόσωπος του Συλλόγου «ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ», πρώην πρόεδρος ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΛΑΧΟΠΑΝΟΣ.

Εντός ελαχίστων ημερών ο κ. Βλαχοπάνος δέχτηκε απίστευτα, απαράδεκτα και πολιτικά «ύποπτα» πυρά.
Από ποιους; Από 10-12 μέλη του Συλλόγου, σε σύνολο 70!!!
Ανάμεσά τους, η βουλευτής ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ, η πολιτευτής και μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ ΛΙΤΣΑ ΚΙΤΣΑΝΤΑ και οι υπόλοιποι, κατά... «πλειοψηφία», μέλη και φίλοι αυτού του κόμματος.

Ο λόγος; Ο πρόεδρος –είπαν- αυθαίρετα υποστήριξε την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για παραχώρηση της αξιοποίησης του ΞΕΝΙΑ σε ιδιώτες, χωρίς να υπάρχει τέτοια απόφαση του Συλλόγου, ο οποίος Σύλλογος είναι πλέον ανενεργός.
Δεν ζήτησαν, ως όφειλαν ως σύντροφοί του, όσο και ως συνοδοιπόροι-μέλη του Συλλόγου, εξηγήσεις, πριν τον «πυροβολήσουν».

Αντίθετα «βομβάρδισαν» τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης με απερίγραπτα κείμενα και με έμμεσους και πολιτικά ανέντιμους υπαινιγμούς.
Αυτή τη συμπεριφορά ο «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ» τη χαρακτήρισε ως συντροφικό μαχαίρωμα και χτύπημα κάτω από τη μέση, με άλλον προφανή στόχο, εξίσου πολιτικά ανέντιμο, για τους παροικούντες στην Άρτα.

Έγινε λόγος για «συμμετοχή» του συντρόφου τους, σε ένα υποτιθέμενο «αόρατο νήμα»… εξυπηρέτησης συμφερόντων ιδιωτών.
Ακόμη έγινε λόγος για «εξαργύρωση των αγώνων τους σε δημόσιες σχέσεις» και διατυπώθηκαν και έμμεσες απειλές για σύντομες σχετικές «αποκαλύψεις»!

Εμείς του «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ» προς στιγμή τα χάσαμε! Κριτικάραμε την πολιτικά ανέντιμη επίθεση που δέχτηκε ο κ. Βλαχοπάνος, από τους συντρόφους του, με άλλον – επαναλαμβάνουμε – πολιτικό στόχο και κρατήσαμε επιφυλάξεις στο αν αυτά που είπε στο Δ.Σ., ήταν προσωπικές του απόψεις ή ήταν θέση του Συλλόγου «ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ», κάτι που για εμάς δεν είχε ιδιαίτερη σημασία.

Διότι η τύχη του ΞΕΝΙΑ βρίσκεται στα χέρια του Δήμου Αρταίων κι όχι σε Συλλόγους και πολύ περισσότερο σε ομαδίτσες «ενεργών» πολιτών.
Όμως η συνέχεια μας έκανε να πέσουμε από τα σύννεφα!
Το Δ.Σ. του Συλλόγου, επιβεβαίωσε με 6 ψήφους, έναντι 1, την απόφαση που είχε λάβει πριν 20 μήνες (Φεβρουάριος του 2012) και είχε μάλιστα κατατεθεί ως πρότασή του στο δήμαρχο ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΛΕΞΗ!!!

Συγκεκριμένα με Δελτίο Τύπου, λέει: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Παρέμβασης Πολιτών είχε καταλήξει (επαναλαμβάνουμε πριν 20 μήνες), πως οποιαδήποτε άλλη χρήση του ΞΕΝΙΑ, πλην της λειτουργίας του ως ξενοδοχείου και καφέ- εστιατορίου, δεν απαντούσε στο αίτημα της τοπικής κοινωνίας για «Κάστρο ανοιχτό σε όλο το λαό….»!!!
Το οποίο Δελτίο Τύπου, ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ και στην ιστοσελίδα του το έκανε… ΓΑΡΓΑΡΑ, ενώ φιλοξένησε όλα τα κείμενα κατά του κ. Βλαχοπάνου και τα… «ξάπλωσε» σε όλη την επιφάνειά της! Ποιος θα μας πει το γιατί;

Όμως τα προαναφερόμενα είναι ένα ηχηρό… «χαστούκι» στους καταγγέλοντες, που τόσο αβασάνιστα και αναίτια τον στοχοποίησαν και εύλογα μας δίνουν το δικαίωμα να υποθέσουμε πολλά και καθόλου κολακευτικά για τους εμπνευστές αυτής της ιστορίας.

Γιατί η πρεμούρα τους για να τον πλήξουν, θα λέγαμε ότι ίσως είναι και ύποπτη!!!

Καλοπροαίρετα όμως θα πούμε ότι όλα έγιναν αθέλητα, ότι είσαστε θύματα παραπληροφόρησης, ότι… υπερβάλατε από… «κεκτημένη ταχύτητα»!
Αν έτσι είναι, οφείλετε μια συγνώμη στον σύντροφό σας ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΛΑΧΟΠΑΝΟ, μια ειλικρινή συγνώμη, το λιγότερο που θα μπορούσατε να κάνετε!
Σε αντίθετη περίπτωση, ότι και να πούμε, θα είναι λίγα για αυτή τη συμπεριφορά σας.

Και ειδικότερα για τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ, η σιωπή δεν θα είναι χρυσός!

«Ν.Π.»

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

-------------------------------

Ηλεκτρικές συσκευές

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ Μεταχειρισμένες ηλεκτρικές συσκευές σε πολύ καλές τιμές. Τηλ. 6942 460510

------------------------------

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία ή ισόγειο διαμέρισμα για συνταξιούχους, έως 250 ευρώ μίσθωμα. Τηλ΄6983 464977

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Εμφανίσιμος 52 ετών, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία από 40 έως 55 ετών για συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top