“Δηλώνω ΠΑΡΩΝ στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου Χριστόφορου Σιαφάκα στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, εκλογές που θα καθορίσουν το μέλλον της Άρτας σε πολλά επίπεδα!

Συμπορεύομαι με τον Χριστόφορο Σιαφάκα σε αυτόν τον τόσο σημαντικό αγώνα για το μέλλον του τόπου μας, που έχει ήδη “ανεχτεί” τόσα χτυπήματα “κάτω από τη ζώνη”, καταστάσεις βαλτωμένες που αντί να επιλυθούν, χρόνο με τον χρόνο τραβούσαν σαν κινούμενη άμμος ακόμη πιο βαθιά μέσα τους την Άρτα… Υπήρξα Αντιδήμαρχος στο Δήμο Αρταίων κι αυτό που κατάλαβα από την πρώτη στιγμή είναι ότι υπάρχουν δύο ειδών “καρέκλες” στα πολιτικά πράγματα, η μία που είναι αναπαυτική και χαίρεσαι να κάθεσαι και να αναπαύεσαι πάνω της ακόμη κι όταν γύρω σου όλα διαλύονται, όταν η πόλη σου και οι πολίτες της ζητούν χείρα βοηθείας στα τόσα προβλήματά τους, αλλά εσύ είσαι απλά εφησυχασμένος στη “δόξα” σου και σαν αδηφάγο τέρας της εξουσίας θέλεις κι άλλη... κι άλλη, και η δεύτερη καρέκλα όπου πάνω της υπάρχουν “καρφίτσες” που δεν σε αφήνουν στιγμή να καθίσεις αλλά σε οδηγούν να βγεις έξω από το δημαρχιακό μέγαρο και να τρέξεις στους δρόμους, στις γειτονιές, στα μέρη του δήμου σου όπου εξελίσσεται η καθημερινότητα των συνδημοτών σου και να τους υπηρετήσεις, να αφουγκραστείς τα προβλήματά τους και να κάνεις σκοπό σου πώς να τα λύσεις!

Συμπορεύομαι λοιπόν με τον Χριστόφορο Σιαφάκα, μέσα από την παράταξη “Άρτα Υπεύθυνα Μαζί”, γιατί είμαι πολιτικό ον, όχι από λατρεία στις “πολιτικές καρέκλες”, αλλά από την ευθύνη που νιώθω ως Έλληνας πολίτης, ως Αρτινός που θέλει και επιδιώκει ασταμάτητα τόσα χρόνια το καλό για τον τόπο του, την Άρτα μας.     

Διαφάνεια σε όλα τα επίπεδα, Ουσιαστική Συνεργασία, Σεβασμός στο πρόσωπο του Πολίτη και τα προβλήματά του, Ειλικρίνεια για το τί είναι εφικτό να υλοποιηθεί άμεσα, Ακριβής Προγραμματισμός για όσα μπορούν να υλοποιηθούν στο μέλλον, Αποφασιστικότητα και Αγωνιστικότητα για Αλλαγή των κακώς κειμένων που χρόνια υπονομεύουν την πρόοδο του τόπου μας, Όραμα για μια εξελιγμένη και γεμάτη ζωή Άρτα, και τέλος, Πίστη στις ανθρώπινες αρχές και αξίες που μας κάνουν Φορείς Άξιους να υπηρετούμε το συμφέρον των συμπολιτών μας κι όχι να είμαστε έρμαια “μιας καρέκλας”. Όλα αυτά Υπηρετώ και με πλοηγό αυτά θα Πορευτώ ξανά στις επικείμενες δημοτικές εκλογές.

Ως άνθρωπος σέβομαι την πορεία της ζωής και το ίδιο κάνω και ως πολιτικό ον. Σεβόμαστε το παρελθόν μας, όμως δεν έχουμε το δικαίωμα να μείνουμε προσκολλημένοι σε αυτό, όταν οι αξίες, οι αρχές μας και τα πιστεύω μας μας διαχωρίζουν με την πάροδο του χρόνου από το παρελθόν και οι συμπολίτες μας, όσοι μας τίμησαν με την ψήφο τους και είδαν το καθαρό πολιτικό μας πρόσωπο μας ζήτησαν να φέρουμε την αλλαγή! Η αλλαγή έρχεται μόνο μέσα από τη σύμπραξη υγιών δυνάμεων, ακρογωνιαίος λίθος της οποίας είναι μόνο η ουσιαστική συνεργασία για την εξεύρεση της σωστότερης λύσης σε κάθε πρόβλημα, κι όχι τη λύση που προτείνεται από έναν και βολεύει λίγους. Η παράταξη “Άρτα Υπεύθυνα Μαζί” περιλαμβάνει συμπολίτες μας από όλους τους πολιτικούς χώρους, που έχουν ήδη ενώσει τις δυνάμεις τους με οδηγό την αληθινή αγάπη για την Άρτα μας, με στόχο μας να τη μετατρέψουμε με τη δική σας στήριξη και συμμετοχή σε ένα Δήμο Πρότυπο, ένα Δήμο αξιών μακριά από τις καιροσκοπίες και τα ατομικά συμφέροντα των λίγων… Να μετατρέψουμε την Άρτα μας στην πόλη που της αξίζει, μια πόλη που θα χαιρόμαστε να ζούμε σε αυτήν, με την ανάπτυξη και την πρόοδο που της αξίζει! Σας θέλουμε ΟΛΟΥΣ μαζί μας σε αυτόν τον αγώνα, γιατί ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα διαμορφώσουμε το Αύριο, το μέλλον μας για εμάς και τα παιδιά μας, θα διαμορφώσουμε μια Άρτα Υπεύθυνα Μαζί, όπου κανένας πολίτης δεν θα αντιμετωπίζεται ως Πρώτος ή Τελευταίος, αλλά  ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα ανεβάσουμε την Άρτα ψηλά, στη θέση που της αξίζει, στη θέση που μας αξίζει ως πολίτες του ευλογημένου αυτού τόπου!   

 

Κωνσταντίνος Χαρακλιάς

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Αρταίων

με την παράταξη “Άρτα υπεύθυνα Μαζί” με επικεφαλής τον Χριστόφορο Σιαφάκα

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top