Αμέσως μετά τις αναμενόμενες πρόωρες εκλογές!!!

Η αδυναμία της σημερινής Βουλής, να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας, παρά τις φρούδες ελπίδες των κομμάτων της συγκυβέρνησης, Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ, οδηγούν τη χώρα σε πρόωρες εκλογές και μάλιστα εντός του Φθινοπώρου.
Αν δε επαληθευτούν οι δημοσκοπήσεις και αυτό δείχνει και το πολιτικό κλίμα που επικρατεί το τελευταίο διάστημα, νικητής αυτών των εκλογών θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και θα σχηματίσει και κυβέρνηση, παρά τους ευσεβείς πόθους, περί του αντιθέτου, των σημερινών κομμάτων που κυβερνούν.

Όμως χάνοντας τις εκλογές, κύρια η Ν.Δ. και σε δεύτερο βαθμό το ΠΑΣΟΚ, οι αρχηγοί αυτών των κομμάτων ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ και ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, θέλουν δεν θέλουν, θα θέσουν τους εαυτούς τους, εκτός αρχηγίας.

Είναι αναμενόμενες εξελίξεις, που δεν αποφεύγονται, ακόμη και αν αυτοί οι κομματικοί οργανισμοί, πετύχουν αξιοπρεπή αποτελέσματα.

Ποιοι θα διαδεχθούν τις τωρινές ηγεσίες αυτών των κομμάτων;

Ποιοι άλλοι, από τους γόνους της παραδοσιακής οικογενειοκρατίας του τόπου μας;

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ήδη δήλωσε παρών και μάχιμος, «για να υπηρετήσει – όπως είπε πριν λίγες μέρες στο Ζάππειο -  την απαίτηση του λαού, για ΝΕΑ ΑΡΧΗ της δημοκρατικής παράταξης»!!!

Το ίδιο ακριβώς σκηνικό και στη Ν.Δ., αλλά πιο συγκαλυμένα.
Κορυφαία, μεσαία, αλλά και Περιφερειακά στελέχη, κάνουν ανοιχτό λόγο για επάνοδο τον ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, στην ηγεσία του κόμματος, έχοντας στο πλευρό του και την ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ.

Αυτό το σενάριο δεν «παίζει» απλά, αλλά έχει καθαρογραφεί και σκηνοθετείται από πέρυσι.
Την ίδια πληροφορία και εκτίμηση έχει και πρώην παλαίμαχος αρτινός βουλευτής, ο οποίος, σε ερώτησή μας, αν θα συμμετάσχει στις αναμενόμενες πρόωρες εκλογές, μας το απέκλεισε, λέγοντάς μας ότι οι εξελίξεις που θα ακολουθήσουν, θα είναι και ραγδαίες και προσχεδιασμένες, επιβεβαιώνοντας έμμεσα και τις προαναφερόμενες πληροφορίες μας.

Τέλος κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει και τα ενδεχόμενα, να ηγηθεί του ΠΑΣΟΚ ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ακόμη και στις πρόωρες εκλογές που αναμένονται ή να κατέβει με δικό του αυτόνομο ψηφοδέλτιο, ώστε να ανακοπεί ή να αποδυναμωθεί η πορεία του ΣΥΡΙΖΑ προς την εξουσία.
Παρακινδυνευμένα αυτά τα ενδεχόμενα, αλλά όλα παίζονται

«Π»

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα.

Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

--------------------------------------------------------

ΠΩΛΕΙΤΑΙ σόμπα υγραερίου, καινούργια. 60 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

Go to top