Ενημέρωση για την πορεία της έρευνας

Η ενημέρωση για την πορεία της έρευνας, μετά τον εντοπισμό του ελλείμματος στο ταμείο του δήμου Ιωαννιτών, ήταν αυτή που κυριάρχησε στη σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής. Σε προηγούμενη συνεδρίαση ο αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Θανάσης Μανταλόβας είχε δώσει στα μέλη της όλα τα πορίσματα καθώς και τα σχετικά έγγραφα που αφορούν στην ταυτοποίηση του ταμειακού ελλείμματος- υπεξαίρεσης.

Στη σημερινή συνεδρίαση, ύστερα από πρόταση του Προέδρους της Οικονομικής Επιτροπής, παραβρέθηκαν οι δύο δικηγόροι του Δήμου Γιώργος Χατζηγιάννης και Χρήστος Αναστασίου και ο δικηγόρος της οικογένειας Μάντη Δημήτρης Παπαγεωργίου, οι οποίοι ενημέρωσαν τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής για την πορεία των μηνυτήριων αναφορών που έχουν κατατεθεί από το Δήμο για τη διασφάλιση των συμφερόντων του.
Απάντησαν σε όλα τα ερωτήματα των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και τόνισαν ότι σε αυτή τη φάση έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες και ενδεδειγμένες ενέργειες εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής και της Οικονομικής Επιτροπής.
Όπως αναφέρθηκε, η προκαταρκτική εξέταση ολοκληρώθηκε και ο φάκελος έχει διαβιβασθεί στους Επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης.

Ο αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Θανάσης Μανταλόβας, σε δήλωσή του τόνισε ότι «είναι ειλημμένη απόφαση της Δημοτικής Αρχής να υπάρξει πλήρης διαλεύκανση της συγκεκριμένης υπόθεσης. Στο πλαίσιο αυτό θα είναι πλήρης και συνεχής η ενημέρωση των μελών της Οικονομικής Επιτροπής, μέχρι την ώρα που θα αποδοθούν οι ευθύνες σε όσους πραγματικά ανήκουν».

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα.

Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

--------------------------------------------------------

ΠΩΛΕΙΤΑΙ σόμπα υγραερίου, καινούργια. 60 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

Go to top