Ενημέρωση για την πορεία της έρευνας

Η ενημέρωση για την πορεία της έρευνας, μετά τον εντοπισμό του ελλείμματος στο ταμείο του δήμου Ιωαννιτών, ήταν αυτή που κυριάρχησε στη σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής. Σε προηγούμενη συνεδρίαση ο αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Θανάσης Μανταλόβας είχε δώσει στα μέλη της όλα τα πορίσματα καθώς και τα σχετικά έγγραφα που αφορούν στην ταυτοποίηση του ταμειακού ελλείμματος- υπεξαίρεσης.

Στη σημερινή συνεδρίαση, ύστερα από πρόταση του Προέδρους της Οικονομικής Επιτροπής, παραβρέθηκαν οι δύο δικηγόροι του Δήμου Γιώργος Χατζηγιάννης και Χρήστος Αναστασίου και ο δικηγόρος της οικογένειας Μάντη Δημήτρης Παπαγεωργίου, οι οποίοι ενημέρωσαν τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής για την πορεία των μηνυτήριων αναφορών που έχουν κατατεθεί από το Δήμο για τη διασφάλιση των συμφερόντων του.
Απάντησαν σε όλα τα ερωτήματα των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και τόνισαν ότι σε αυτή τη φάση έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες και ενδεδειγμένες ενέργειες εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής και της Οικονομικής Επιτροπής.
Όπως αναφέρθηκε, η προκαταρκτική εξέταση ολοκληρώθηκε και ο φάκελος έχει διαβιβασθεί στους Επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης.

Ο αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Θανάσης Μανταλόβας, σε δήλωσή του τόνισε ότι «είναι ειλημμένη απόφαση της Δημοτικής Αρχής να υπάρξει πλήρης διαλεύκανση της συγκεκριμένης υπόθεσης. Στο πλαίσιο αυτό θα είναι πλήρης και συνεχής η ενημέρωση των μελών της Οικονομικής Επιτροπής, μέχρι την ώρα που θα αποδοθούν οι ευθύνες σε όσους πραγματικά ανήκουν».

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

-------------------------------

Ηλεκτρικές συσκευές

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ Μεταχειρισμένες ηλεκτρικές συσκευές σε πολύ καλές τιμές. Τηλ. 6942 460510

------------------------------

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία ή ισόγειο διαμέρισμα για συνταξιούχους, έως 250 ευρώ μίσθωμα. Τηλ΄6983 464977

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Εμφανίσιμος 52 ετών, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία από 40 έως 55 ετών για συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top