Η Ηπειρωτική Γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε. προσηλωμένη στην ανάπτυξη της, συνεχίζει τον εκσυγχρονισμό και μετασχηματισμό της σε μια άκρως ανταγωνιστική εταιρία στον κλάδο.

Η θετική της πορεία ιδίως στον τομέα των πωλήσεων τα δυο τελευταία χρόνια, επέτρεψε ως το μεγαλύτερο εργοδότη στην περιοχή της Ηπείρου την αύξηση των θέσεων εργασίας και την μονιμοποίηση μεγάλου αριθμού υπαλλήλων της, παρέχοντας ασφάλεια στους εργαζομένους της.

Η Διοίκηση της ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει σήμερα την πρόσληψη εννέα (9) επιπλέον υπαλλήλων ως μόνιμο προσωπικό.

Από την περυσινή χρονιά οι προσλήψεις μόνιμου προσωπικού θα αυξηθούν κατά 5% και συνολικά τα δύο τελευταία χρόνια υπό τη νέα Διοίκηση το προσωπικό αυξήθηκε κατά 40%.

Οι επιπλέον προσλήψεις επιβεβαιώθηκαν από τη Διοίκηση της εταιρείας κατά τη συνάντηση με τους εκπροσώπους του Σωματείου Εργαζομένων. 

Επιπροσθέτως η Διοίκηση επιβεβαίωσε ότι ο προϋπολογισμός της εταιρίας για το 2015 δεν περιλαμβάνει περικοπές μισθών. 

Δίδοντας ιδιαίτερο βάρος στην συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού συνεχίζεται και φέτος το πρόγραμμα της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΔΩΔΩΝΗ, του φορέα που οργανώνει εκπαιδευτικά σεμινάρια για τα στελέχη της εταιρείας, τους εργάτες, τους παραγωγούς καθώς και για τα μέλη της κοινωνίας.

 Ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων της ΔΩΔΩΝΗΣ, κ. Γιώργος Γεωργίτσης, δήλωσε τα ακόλουθα:

«Η απόφαση της Διοίκησης της ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε ικανοποίησε πλήρως το Σωματείο και το σύνολο των εργαζομένων οι οποίοι ενημερώθηκαν στη διάρκεια γενικής μας συνέλευσης.

Οι εργαζόμενοι επιβεβαιώνουν καθημερινά τη στήριξή τους στις προσπάθειες της Διοίκησης της εταιρίας για μια ΔΩΔΩΝΗ σύγχρονη και ανταγωνιστική». 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΩΔΩΝΗΣ, κ. Tom Seepers σχολίασε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που οι προσπάθειές μας να ενισχυθούν οι λειτουργίες της Εταιρείας, αρχίζουν να επιφέρουν καρπούς. Η αύξηση των πωλήσεων και της αποδοτικότητάς μας , ουσιαστικά μας καθιστά ικανούς να δημιουργούμε νέες μόνιμες θέσεις εργασίας. Με τον τρόπο αυτό, επιδιώκουμε να διασφαλίσουμε μια μακροπρόθεσμη συνεργασία με αξιόλογα άτομα που ανήκουν στο δυναμικό της εταιρείας και ταυτοχρόνως να παρέχουμε μεγαλύτερη ασφάλεια στους εργαζομένους μας.  Αναγνωρίζουμε τη σπουδαιότητα και τη συμβολή του ανθρωπίνου δυναμικού στα αποτελέσματα της εταιρείας, εξού και σκοπεύουμε να συνεχίσουμε να επενδύουμε στην ανάπτυξη και εξέλιξή του. Μέσω των προαναφερόμενων ενεργειών αλλά και άλλων πρωτοβουλιών, ελπίζουμε ότι η ΔΩΔΩΝΗ θα συνεισφέρει στη βελτίωση της Ελληνικής οικονομίας, ξεκινώντας από την περιοχή της Ηπείρου». 

 

 

 

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

-------------------------------

Ηλεκτρικές συσκευές

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ Μεταχειρισμένες ηλεκτρικές συσκευές σε πολύ καλές τιμές. Τηλ. 6942 460510

------------------------------

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία ή ισόγειο διαμέρισμα για συνταξιούχους, έως 250 ευρώ μίσθωμα. Τηλ΄6983 464977

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Εμφανίσιμος 52 ετών, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία από 40 έως 55 ετών για συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top