Την ερχόμενη βδομάδα θα επαναληφθεί η σύσκεψη των εκπροσώπων των Δήμων του Νομού Ιωαννίνων προκειμένου να συζητηθούν τα προβλήματα λειτουργίας του Φορέα Διαχείρισης Απορριμμάτων.
Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Φίλιππας Φίλιος, αυτή τη στιγμή η κατάσταση στον ΦΟΔΣΑ είναι τραγική, όπως στους περισσότερους φορείς της χώρας, οι οποίοι χωρίς καθόλου προσωπικό καλούνται να φέρουν σε πέρας έναν τεράστιο όγκο δουλειάς και να διασφαλίσουν τη λειτουργία των ΧΥΤΑ.

«Η κατάσταση αυτή δημιουργεί τεράστιες δυσλειτουργίες. Την ώρα που η αυτοδιοίκηση κάνει τεράστιες προσπάθειες για την ορθολογική διαχείριση των απορριμμάτων και την αποκατάσταση των χωματερών ώστε η χώρα να μην κινδυνεύει με πρόστιμα από την Κοινότητα, η Κυβέρνηση δεν ανταποκρίνεται σε κανένα από τα αιτήματα που έχουν τεθεί. Οι Φορείς χρειάζονται επειγόντως προσωπικό, δεν είναι δυνατό να συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση», υπογράμμισε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Φίλιππας Φίλιος.
Ο κ. Φίλιος επεσήμανε ακόμη την ανάγκη να καταβάλλουν όλοι οι Δήμοι του Νομού Ιωαννίνων τα χρήματα που τους αναλογούν για τη διαχείριση των απορριμμάτων στον ΧΥΤΑ καθώς θα πρέπει να εξασφαλιστεί ρευστότητα για τον Σύνδεσμο Διαχείρισης.
«Θα επανέλθουμε την άλλη βδομάδα κι ελπίζουμε η Κυβέρνηση να κατανοήσει το μέγεθος των προβλημάτων και να μεριμνήσει για τις απαραίτητες λύσεις» κατέληξε ο κ. Φίλιος.

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

--------------------------------------------------------

ΠΩΛΕΙΤΑΙ σόμπα υγραερίου, καινούργια. 60 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

Go to top