Έληξε η συμβολική κατάληψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο Ιωαννίνων από ομάδες που διαμαρτύρονταν για την αστυνομική επέμβαση στο κτίριο «Αντιβίωση».
Η κατάληψη διήρκησε μιάμιση ώρα περίπου και εντός του δημαρχείου παρέμεινε ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Γιώργος Μαρούφωφ.

Ο Δήμαρχος Φίλιππας Φίλιος, ο οποίος βρίσκονταν από το πρωί στα γραφεία της ΔΕΥΑΙ, επικοινώνησε τόσο με την Εισαγγελέα όσο και τον Αστυνομικό Διευθυντή Ιωαννίνων.
Οι νεαροί καταληψίες αποχωρώντας από το εσωτερικό του κτιρίου παρέμειναν στο προαύλιο.

Ύστερα από συνεννόηση του Δημάρχου και του Γενικού Γραμματέα με την Εισαγγελέα και τον Αστυνομικό Διευθυντή Ιωαννίνων, οι αστυνομικές δυνάμεις αποχώρησαν και λίγα λεπτά αργότερα απομακρύνθηκαν από το χώρο του δημαρχείου και οι καταληψίες.

Ο Δήμος Ιωαννιτών ευχαριστεί την Εισαγγελία και την Αστυνομική Διεύθυνση για τη συνεργασία που υπήρξε ώστε η κατάληψη να λήξει χωρίς το παραμικρό επεισόδιο.

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

--------------------------------------------------------

ΠΩΛΕΙΤΑΙ σόμπα υγραερίου, καινούργια. 60 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

Go to top