Μία από τις πιο σύγχρονες οδικές αρτηρίες, η οδός Εθνικής Αντιστάσεως στα Καρδαμίτσια, είναι πλέον στην κυκλοφορία, όπως και ο κόμβος που κατασκευάστηκε για τη σύνδεσή της με την εθνική οδό.
Το έργο της αναμόρφωσης της οδού Εθνικής Αντιστάσεως είχε ενταχθεί στο ΕΣΠΑ από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή.
Η σημερινή δημοτική αρχή το συμπλήρωσε με την μελέτη του αποχετευτικού δικτύου, το οποίο εντάχθηκε ως υποέργο και έχει ήδη ολοκληρωθεί.
Έτσι συμπληρώθηκε το σύνολο των υποδομών που απαιτούνται και δεν θα χρειαστούν εκ νέου παρεμβάσεις και σκαψίματα.

Ο αντιδήμαρχος έργων Βασίλης Μασσαλάς κατά τη διάρκεια δηλώσεων που έκανε τόνισε ότι ο συγκεκριμένος δρόμος ανακουφίζει σημαντικά την περιοχή, παρέχοντας ασφάλεια στη μετακίνηση, συνάμα όμως εξυπηρετεί καλύτερη την ευρύτερη περιοχή.
«Σήμερα ο δρόμος έχει ολοκληρωθεί και έχει δοθεί στην κυκλοφορία, όπως και ο κυκλικός κόμβος που κατασκευάστηκε. Αυτό που εξετάζουμε πλέον και είμαστε σε συνεργασία και με την Διαχειριστική Αρχή είναι η ανακατασκευή σε παράπλευρους δρόμους ώστε να υπάρχει καλύτερη πρόσβαση για όλους τους κατοίκους. Εκτιμούμε ότι θα έχουμε θετικές εξελίξεις», τόνισε ο κ. Μασσαλάς.

Ο Προϊστάμενος των Τεχνικών Υπηρεσιών Ορέστης Μπρίκος σημείωσε ότι το έργο είναι άριστο ποιοτικά και ανακουφίζει σημαντικά το κυκλοφοριακό πρόβλημα στα Καρδαμίτσια.
Ο Δήμαρχος Φίλιππας Φίλιος ευχαρίστησε τη Διεύθυνση και το προσωπικό των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου όπως και την κατασκευάστρια εταιρία για τη συνέπεια που έδειξαν και την παράδοση ενός εξαιρετικά ποιοτικού έργου.

«Η οδός Εθνικής Αντιστάσεως αποτέλεσε την αρχή για την ανάπλαση όλης της περιοχής. Διασφαλίζει απόλυτη λειτουργικότητα. Με τα υπόλοιπα έργα που δρομολογούμε επιλύονται σοβαρά προβλήματα και συμπληρώνεται το δίκτυο των υποδομών.

Το έργο αυτό μπορούν πλέον να το απολαμβάνουν οι πολίτες. Επιβάλλεται όμως και σεβασμός, σεβασμός στα πεζοδρόμια και στο πράσινο καθώς υπάρχουν συχνά λυπηρά φαινόμενα», κατέληξε ο κ. Φίλιος.

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

--------------------------------------------------------

ΠΩΛΕΙΤΑΙ σόμπα υγραερίου, καινούργια. 60 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

Go to top