Στο πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης εντάχθηκαν τέσσερα ακόμη έργα του Δήμου Ιωαννιτών, με συνολικό προϋπολογισμό 472.390 ευρώ.
Πρόκειται για παρεμβάσεις σε δημοτικά διαμερίσματα οι οποίες αποτελούσαν αίτημα των τοπικών κοινωνιών και πλέον περνούν στο στάδιο της υλοποίησης αλλά και για ένα έργο που αφορά στην τουριστική προβολή κι ανάδειξη της περιοχής.

Τα έργα που εντάσσονται στο πρόγραμμα είναι τα ακόλουθα:
-    Εκσυγχρονισμός κι ανάπτυξη τουριστικής προβολής του γραφείου τουρισμού του Δήμου, με προϋπολογισμό 43.390 ευρώ.
-    Κατασκευή γηπέδου καλαθοσφαίρισης στον οικισμό Λυκοστόμου με προϋπολογισμό 54 χιλιάδες.
-    Διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου παλιού δημοτικού σχολείου και κοινόχρηστων χώρων εντός οικισμού Χαροκοπίου με προϋπολογισμό 330 χιλιάδες ευρώ.
-    Αποκατάσταση κι αναβάθμιση περιοχής οχυρών Μπιζανίου με προϋπολογισμό 45 χιλιάδες ευρώ.

«Ο Δήμος Ιωαννιτών και η Δημοτική Αρχή, αποδεικνύει στην πράξη ότι εκμεταλλεύεται κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο που υπάρχει. Γνωρίζοντας τη δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε και βιώνοντας τη συνεχή περικοπή πόρων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, αναζητούμε κάθε άλλο πρόσφορο τρόπο για να εντάξουμε έργα ώστε να δημιουργήσουμε τις απαιτούμενες υποδομές. Αυτό κάναμε με το ΕΣΠΑ, αυτό κάνουμε με όλα τα προγράμματα που ανοίγουν. Αυτό θα συνεχίσουμε να πράττουμε», υπογράμμισε σε δηλώσεις του ο Αντιδήμαρχος έργων Βασίλης Μασσαλάς.

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Εμφανίσιμος 52 ετών, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία από 40 έως 55 ετών για συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top