Αντιπροσωπεία της ΓΣΕΒΕΕ με επικεφαλής της πρόεδρό της κ. Γ. Καββαθά επισκέφτηκε σήμερα τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλ. Καχριμάνη. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν το θέμα της λειτουργίας των καταστημάτων τις Κυριακές. Μετά τη συζήτηση, ο Περιφερειάρχης σε δηλώσεις του, μεταξύ άλλων,  ανέφερε τα εξής: «Σήμερα συναντήθηκα με αντιπροσωπεία της ΓΣΕΒΕΕ και τον πρόεδρό της κ. Καββαθά. Μας παρέθεσαν τις θέσεις τους για το ωράριο των καταστημάτων. Δεν απέχουμε σε πολλά πράγματα και σύντομα οι αρμόδιοι Αντιπεριφερειάρχες – μετά τις συζητήσεις που θα έχουν με όλους τους φορείς -θα εκδώσουν τις αποφάσεις».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γ. Καββαθάς, δήλωσε, μεταξύ άλλων,  τα εξής:

«Μαζί με τον  Γ.Γ. της Ομοσπονδίας  και τα μέλη του Προεδρείου της τοπικής Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών  και Εμπόρων, θέσαμε στον κ. Περιφερειάρχη το θέμα των 45 Κυριακών. Βρήκαμε κατανόηση από την πλευρά του κ. Περιφερειάρχη. Είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος, θεωρούμε ότι πρέπει να διασφαλίσουμε και τη λειτουργία των τουριστικών επιχειρήσεων στους τουριστικούς προορισμούς και στις παραθεριστικές περιοχές,  καθώς και την οικονομία της πόλης, το κέρδος του κοινωνικού συνόλου και των επαγγελματιών.

jsn-modulecontainer">

ZHTETAI BΡΕΦΙΚΟ ΚΡΕΒΑΤΙ

Παλιό βρεφικό κρεβάτι ζητείται ΔΩΡΕΑΝ. ΑΡΤΑ τηλ. 6983 464977

ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΛΥΟΜΕΝΟΥ

Πωλείται σκελετός λυόμενου για γραφείο, αποθήκη, εξοχικό, 2,5 Χ 6 μέτρα, με δοκούς 6 Χ 6 εκ., βαμμένος. Τιμή ΜΟΝΟ 250 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ

Ενός τόνου, 100 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ Τριάρι 1ου ορόφου, Πραμάντων 2 - Άρτα. Τιμή 100 ευρώ/μήνα. Πληροφορίες 6940 568614.

Go to top