Εκτενές αφιέρωμα στο έργο της Κατεύθυνσης Σπουδών Ζωικής Παραγωγής του Τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων του ΤΕΙ Ηπείρου, κάνει το σημαντικότερο εθνικό τεχνικό περιοδικό στο χώρο του κρέατος “MEAT PLACE”, στο τεύχος του Αυγούστου 2013.

Αναφέρεται στις δραστηριότητες της Κατεύθυνσης Σπουδών Ζωικής Παραγωγής, υπογραμμίζοντας την ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης, τον έντονα εξωστρεφή της χαρακτήρα, όπως προκύπτει από τη σύνδεση και τις υφιστάμενες συνεργασίες με μεγάλες επιχειρήσεις  του αγροδιατροφικού τομέα, καθώς και την πρωτοτυπία του ερευνητικό της έργου που αποσκοπεί στην παραγωγή καινοτόμων προϊόντων ζωικής προέλευσης και τροφίμων.

Επίσης, ο καθηγητής του Τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων του ΤΕΙ Ηπείρου κ. Γιάννης Σκούφος έχει προσκληθεί για μια σειρά διαλέξεων στον τομέα της κτηνοτροφικής παραγωγής και του κρέατος, στο πλαίσιο της κρατική έκθεση κρέατος “Μeaty days”, η οποία διοργανώνεται το διάστημα 2-4 Νοεμβρίου 2013, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στην Αθήνα.

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

--------------------------------------------------------

ΠΩΛΕΙΤΑΙ σόμπα υγραερίου, καινούργια. 60 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

Go to top