Για αυθαιρεσίες του περιφερειάρχη κάνει λόγο επερώτηση του περιφερειακού συμβούλου της παράταξης ΗΠΕΙΡΟΣ ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ Κώστα Αρβανίτη κάνοντας λόγο για την υλοποίηση έργων χωρίς την έγκριση του Περιφερειακού Συμβουλίου.
Ειδικότερα η επερώτηση αναφέρεται σε έργα από το εθνικό σκέλος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων τα οποία δεν περιλαμβάνονται ούτε στο επιχειρησιακό πρόγραμμα της Περιφέρειας ούτε στα ετήσια περιφερειακά προγράμματα.

Με εντελώς αυθαίρετο τρόπο, σύμφωνα με τον επερωτώντα περιφερειακό σύμβουλο ο περιφερειάρχης στη λογική που ακολουθεί της «ενός ανδρός αρχή», δε θεωρεί καν ότι οφείλει να πάρει την έγκριση του Περιφερειακού Συμβουλίου για τα έργα αυτά παρά το Π.Σ. ότι είναι το μόνο αρμόδιο όργανο να αποφασίζει για «το πρόγραμμα των εκτελεστέων έργων και προμηθειών της περιφέρειας».
Γιατί άραγε το κάνει αυτό ο περιφερειάρχης – είναι απλό : κρατάει για τον εαυτό του την απόφαση και στη συνέχεια «τεμαχίζει» αυθαίρετα ένα έργο σε μικρά υποέργα για να ανατεθούν με πρόχειρους διαγωνισμούς. Είναι η προσφιλής λογική της παράνομης κατάτμησης που εφαρμόστηκε στο παρελθόν και από άλλους αιρετούς άρχοντες – βλέπε Ψωμιάδης. Βλέπετε εκλογές έρχονται!!

Όμως όσο και αν η πρόθεση του περιφερειάρχη όπως ο ίδιος δηλώνει είναι να εξυπηρετήσει τους πολίτες και να παρακάμψει τις γραφειοκρατικές διαδικασίες, πρέπει να ξέρει ότι κανείς δεν έχει δικαίωμα να παρακάμπτει τις δημοκρατικές διαδικασίες – όταν μάλιστα αυτές είναι θεσμοθετημένες.
Στο κάτω - κάτω έχει την πλειοψηφία στο περιφερειακό συμβούλιο και μπορεί να πάρει όποια απόφαση θέλει. Γιατί το παρακάμπτει; Μήπως για να μην εκτίθεται ούτε στους δικούς του συμβούλους;

Όμως η ιστορία έχει δείξει ότι η δημοκρατία τιμωρεί όσους δεν τη σέβονται!!

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

-------------------------------

Ηλεκτρικές συσκευές

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ Μεταχειρισμένες ηλεκτρικές συσκευές σε πολύ καλές τιμές. Τηλ. 6942 460510

------------------------------

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία ή ισόγειο διαμέρισμα για συνταξιούχους, έως 250 ευρώ μίσθωμα. Τηλ΄6983 464977

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Εμφανίσιμος 52 ετών, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία από 40 έως 55 ετών για συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top