Πραγματοποιήθηκε στις 18 και 19 Νοεμβρίου 2013, στην περιοχή της Προβηγκίας (Γαλλία), η εναρκτήρια διακρατική συνάντηση του έργου «Αρώματα και Γεύσεις» που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα “Leonardo da Vinci – Εκπαιδευτικές Συμπράξεις”.
Στόχος του προγράμματος είναι η διερεύνηση και αξιολόγηση των αναγκών σε δεξιότητες και κατάρτιση στον τομέα των αρωμάτων και των γεύσεων, με έμφαση στα αρωματικά βότανα  και φυτά, έναν τομέα που γνωρίζει σημαντική ανάπτυξη με δυνατότητες δημιουργίας θέσεων εργασίας.

Στο πλαίσιο του προγράμματος θα γίνει επεξεργασία προτάσεων για τις δυνατότητες και ανάγκες της αγοράς για καταρτίσεις ενδιαφερομένων και για την προώθηση και ανάδειξη των επαγγελμάτων του τομέα αυτού.  Επίσης μέσω διακρατικών συναντήσεων θα επιδιωχθεί μια καινοτόμα προσέγγιση για μια στρατηγική ανάπτυξης του τομέα, με τον εντοπισμό και τη διάδοση καλών πρακτικών, ώστε μέσα από την διαδικασία ανταλλαγών γνώσεων και εμπειριών να αναγνωριστούν και πιστοποιηθούν οι δεξιότητες του τομέα.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν:
•    Η εταιρεία PETRA PATRIMONIA από την Προβηγκία (Γαλλία) ως επικεφαλής φορέας
•    Το Ινστιτούτο Αγρονομίας της NITRA (Σλοβακία)
•    Η εταιρεία AID L’ ESCALE (Βέλγιο)
•    Ο οργανισμός κατάρτισης DEINADE SP. ZOO (Πολωνία)
•    Η εταιρεία «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΗΠΕΙΡΟΥ Α.Ε.-Αναπτυξιακή ΑΕ ΟΤΑ» (Ελλάδα)

Εθνικός φορέας διαχείρισης του προγράμματος “Leonardo da Vinci – Εκπαιδευτικές Συμπράξεις” είναι το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών.

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα.

Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

--------------------------------------------------------

ΠΩΛΕΙΤΑΙ σόμπα υγραερίου, καινούργια. 60 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

Go to top