Ο Γιάννης Μπαλάφας, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας και διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, θα είναι όπως όλα δείχνουν ο επικεφαλής του συνδυασμού που θα υποστηρίξει στις περιφερειακές εκλογές του προσεχούς Μαΐου στην Περιφέρεια Ηπείρου, ο ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκειται για ένα κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι πολιτικός μηχανικός, γεννημένος το 1945 στο Ληξούρι, κατάγεται από τα Τζουμέρκα και συγκεκριμένα την Κυψέλη Άρτας και είναι συγγενής του αείμνηστου Ηπειρώτη, κορυφαίου Έλληνα φωτογράφου, Κώστα Μπαλάφα.

Από τα φοιτητικά του χρόνια ταυτίστηκε με τους αγώνες της Αριστεράς, στη Νεολαία Λαμπράκη. Στη δικτατορία ήταν μέλος του Ρήγα Φεραίου και για το λόγο αυτό δικάστηκε και εξορίστηκε. Βρέθηκε στο ΚΚΕ από το 1974 έως τη διάσπαση του 1991. Έχει πλούσιο συγγραφικό έργο, ενώ άρθρα του έχουν δημοσιευθεί στην "Αυγή" και άλλα έντυπα της Αριστεράς.

Η υποψηφιότητα του Γιάννη Μπαλάφα, δημιουργεί συσπειρωτικές τάσεις στον ευρύτερο χώρο της κεντροαριστεράς και αναμένεται να συσπειρώσει γύρω της όμορες πολιτικές δυνάμεις, αφού είναι κοινή απόφαση όλων των προοδευτικών κομμάτων και σχημάτων να ανατραπεί επιτέλους η πολυετής κυριαρχία του Αλέκου Καχριμάνη στην Περιφέρεια της Ηπείρου.

Οι πληροφορίες μας από τα κεντρικά του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου, λένε ότι ο Γιάννης Μπαλάφας δέχεται τα
τελευταία 24ωρα πολύ σκληρό πρέσινγκ για να αποδεχτεί τη συγκεκριμένη πρόταση. Στις βουλευτικές του 2012 ήταν υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Α' Αθήνας, όπου τα πήγε πολύ καλά, κατετάγη τρίτος κατά σειρά και είναι πρώτος επιλαχών, πίσω από τους Νίκο Βούτση και Ζωή Κωνσταντοπούλου, χάνοντας την έδρα από τον πρόεδρο του κόμματος Αλέξη Τσίπρα, που επέλεξε να κρατήσει για λογαριασμό του την έδρα στην Α' Αθήνας.

Πηγή: epirusgate.blogspot.gr

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

Go to top