Υποψήφια Περιφερειάρχης Ηπείρου με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, θα είναι τελικά η βουλευτής Άρτας ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ, προσωπική πρόταση – επιλογή του προέδρου του κόμματος ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, παρά τις πρώτες σχετικές αρνήσεις και διαψεύσεις της ιδίας, όταν άρχισε να κυκλοφορεί το όνομά της, στα Μέσα Ενημέρωσης.

Είναι βέβαιο ότι η επιλογή της κ. Γεροβασίλη, από κάθε άποψη, είναι η πιο αξιόλογη και θα λέγαμε και η πιο ικανή, για ένα θετικό εκλογικό αποτέλεσμα, όσο κι αν η υποψηφιότητα του νυν Περιφερειάρχη ΑΛΕΚΟΥ ΚΑΧΡΙΜΑΝΗ, εμφανίζεται… «αχτύπητη»!
Όμως η αναμέτρηση, κατά δήλωση και του ΣΥΡΙΖΑ, θα έχει τα χαρακτηριστικά δημοψηφίσματος, μεταξύ μνημονιακών και αντιμνημονιακών δυνάμεων.

Που σημαίνει ότι οι δύο βασικοί πλέον μονομάχοι, Καχριμάνης και Γεροβασίλη, θα πρέπει «να ιδρώσουν» σε αυτή την αναμέτρηση και τα περί… «περιπάτου», του πρώτου, είναι εκτός πραγματικότητας.

Στα υπέρ του κ. Καχριμάνη είναι το γεγονός ότι η εκλογική του περιφέρεια, τα Ιωάννινα, έχει περισσότερους ψηφοφόρους, από ότι οι άλλοι τρεις νομοί της Ηπείρου, Άρτας, Πρέβεζας και Θεσπρωτίας.

Τα κατά του νυν Περιφερειάρχη, είναι η αδυναμία του, εκτός Ιωαννίνων, όσον αφορά τα πρόσωπα των υποψηφίων αντιπεριφερειαρχών, αν βέβαια δεν υπάρξουν αλλαγές, σε αυτά.

Τα υπέρ της κ. Γεροβασίλη, είναι η στήριξή της από ένα κόμμα που βρίσκεται στο κατώφλι της εξουσίας και σε αυτές τις περιπτώσεις τρέχουν πίσω του, μεγάλος αριθμός ψηφοφόρων, από όλους τους χώρους, που προσβλέπουν μετεκλογικά, σε προσωπικά οφέλη. Ακόμη στα υπέρ της, είναι το εντυπωσιακό παρουσιαστικό της και το μόνιμο χαμόγελό της, που εκπέμπει οικειότητα και ελκύει τους νέους και τους «χαλαρούς» ψηφοφόρους, που δεν ψάχνονται και πολύ την ώρα της κάλπης.

Στα κατά είναι μόνο ότι προέρχεται από μικρή εκλογική περιφέρεια, σε σύγκριση με εκείνης του αντιπάλου της.
Το βέβαιο είναι ότι οι τοπικές κομματικές οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, θα δώσουν τα ρέστα τους, σε αυτή ειδικά την εκλογική αναμέτρηση, αντίθετα με τον πολιτικό χώρο, τη Ν.Δ., που στηρίζει τον κ. Καχριμάνη, που βρίσκεται… «εν υπνώσει»!

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ

Γεννήθηκε στην Άρτα το 1961.
Είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Παππά, Χημικό Μηχανικό και έχουν τρία παιδιά, τον Φαίδωνα, την Αγγελική και τον Κωνσταντίνο.
Επάγγελμα: Είναι ιατρός ακτινοδιαγνώστρια, με εξειδίκευση στην αξονική και μαγνητική τομογραφία, στην παιδοακτινολογία και στην γυναικολογική ακτινολογία. Από το 1993 ασκεί ελεύθερο επάγγελμα στην Άρτα.
Σπουδές: Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Κοινοβουλευτικές Δραστηριότητες
Εξελέγη βουλευτής Άρτας με το ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 6ης Μαΐου 2012 και επανεξελέγη στις εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012.

Πολιτικές / Κοινωνικές Δραστηριότητες

Από τα φοιτητικά της χρόνια συμμετέχει ενεργά σε συνδικαλιστικούς, πολιτικούς και κοινωνικούς αγώνες. Από το 1997 μέχρι το 2003 διετέλεσε Γραμματέας της Ιατρικής Εταιρείας Άρτας, και από το 2003 μέχρι το 2005 Γραμματέας του Ιατρικού Συλλόγου Άρτας.

Μέλος του Μ/Φ Συλλόγου «ΣΚΟΥΦΑΣ» και ιδρυτικό μέλος της ΜΚΑΕ «ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΡΤΑΣ».
Στις βουλευτικές εκλογές του 2000 ήταν υποψήφια βουλευτής Νομού Άρτας, συνεργαζόμενη ως ανένταχτη με το ψηφοδέλτιο του Συνασπισμού και στις Ευρωεκλογές του 2004 ήταν υποψήφια ευρωβουλευτής με το ψηφοδέλτιο «Γυναίκες για μια άλλη Ευρώπη».

Στις Δημοτικές εκλογές του 1998 εκλέχθηκε Δημοτική Σύμβουλος Αρταίων με την «ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ».
Από το 1998 έως το 2002 διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. της Αναπτυξιακής Εταιρείας του Δήμου (Δ.Ε.Α.Δ.Α.) και αντιπρόεδρος της Δημαρχιακής Επιτροπής.

Στις Δημοτικές εκλογές του 2006 και του 2010 ήταν υποψήφια Δήμαρχος Αρταίων, επικεφαλής της «ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ» και μέχρι την εκλογή της στις 6 Μαΐου με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ήταν επικεφαλής της εκλεγμένης δημοτικής ομάδας, αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου, μέλος του Δ.Σ. του ΦΟ.Δ.Σ.Α. της 3ης Διαχειριστικής Ενότητας Περιφέρειας Ηπείρου και μέλος της ΠΕΔ Ηπείρου.

Επιτροπές (Τρέχουσα Περίοδος)
•    Διαρκής Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης
•    Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Ελληνισμού της Διασποράς

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

--------------------------------------------------------

ΠΩΛΕΙΤΑΙ σόμπα υγραερίου, καινούργια. 60 ευρώ. Τηλ. 6983 464977

Go to top