Με απόφαση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (Γενική Διεύθυνση Κτηνιατρικής) ξεκινά εκ νέου ο εμβολιασμός των κόκκινων αλεπούδων, στο πλαίσιο δράσης για την αντιμετώπιση της λύσσας στην χώρα.

Ο εμβολιασμός θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη φορά το διάστημα Οκτωβρίου - Νοεμβρίου 2014 (και θα επαναλαμβάνεται κάθε φθινόπωρο και άνοιξη) σε 24 Περιφερειακές Ενότητες, συμπεριλαμβανομένων και των τεσσάρων Περιφερειακών Ενοτήτων της Ηπείρου (Άρτα, Θεσπρωτία, Ιωάννινα, Πρέβεζα).

Για τη διαδικασία εμβολιασμού και για τις δράσεις ενημέρωσης φορέων και πολιτών έχουν ήδη ενημερωθεί σχετικά οι Περιφερειακές Διευθύνσεις Κτηνιατρικής. 

Σχετικά με τα εμβολιακά δολώματα οι πολίτες θα πρέπει να γνωρίζουν:

- είναι μικροί κύβοι χρώματος λαδί - καφέ με οσμή ψαριού

- τα εμβολιακά δολώματα περιέχουν ζωντανό ιό και σε περίπτωση επαφής πρέπει να ακολουθήσει άμεσα επίσκεψη στο γιατρό

- σε περίπτωση εύρεσης τέτοιων δολωμάτων σε αγροτικές και δασώσεις περιοχές οι πολίτες ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΟΥΝ Ή ΝΑ ΤΑ ΠΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΑΥΤΑ

- σε περίπτωση εύρεσής τους πρέπει ο πολίτης να ενημερώσει άμεσα τις τοπικές κτηνιατρικές αρχές.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται ανακοίνωση του αναλυτικού προγράμματος για τις ρίψεις των εμβολίων σε κάθε Περιφέρεια.

 

 

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Εμφανίσιμος 52 ετών, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία από 40 έως 55 ετών για συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top