2023. Δημαρχείο Άρτας. Δεκάδες τηλεφωνικές γραμμές και δεν υπάρχει άνθρωπος να απαντήσει εκτός ωραρίου δημοσίων υπαλλήλων. Από καμια υπηρεσία.! Ούτε καν από την Δημοτική Αστυνομία. Τι σας θέλουμε ωρέ? Μόνο τις ώρες ωραρίου δημοσίων υπαλλήλων? Τις άλλες ώρες μετά το κλείσιμο του ωραρίου σας  απλά εξαφανίζεστε? Κύριε δήμαρχε, δεν υπάρχει μια τηλεφωνική γραμμή που ο δημότης μπορεί να επικοινωνήσει εκτός ωραρίου δημοσίων υπαλλήλων?  Για όποιο μικρό ή μεγάλο πρόβλημα μπορεί να προκύψει? ΟΧΙ δεν υπάρχει.

«Μπράβο»! Τέτοιον Δήμο που δεν έχει μια τηλεφωνική γραμμή και έναν υπάλληλο που θα απαντήσει στον πολίτη και να ενεργοποιήσει μια υπηρεσία του Δήμου, αν όντως χρειάζεται, δεν έχω ξαναματαδεί. Πρωτιά της Άρτας πρέπει να είναι αυτό.


Η Δημοτική αρχή και οι υπηρεσίες της δεν πρέπει να είναι απλά ένας αχταρμάς δημόσιων υπαλλήλων. Είναι, και πρέπει να είναι, ένας οργανισμός ζωντανός που σε κάθε στιγμή θα πρέπει να βρίσκεται στο πλευρό των δημοτών. Αν στο μυαλό σας είναι αλλιώς αυτό, τότε δεν κάνετε γι' αυτές τις θέσεις, αιρετοί και μισθοδοτούμενοι υπάλληλοι. Στα καφενεία τα λέτε καλά, στην πράξη είστε ΜΗΔΕΝ! Άειντε να ξεκαβαλήσετε το «άλογό» σας  όλοι, να αφήσετε τα χαϊλίκια σας και να σας έρθει η ...«φώτιση» να κάνετε σωστά το έργο που οφείλετε για τους δημότες και τον λαό...


Για κάθε «παράπονο» πάρτε μας τηλέφωνο. Εντός και εκτός ωραρίου δικού σας.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top