* ΓΙΑ τον «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ» δεν υπάρχει… ΣΥΡΙΖΑ; Πριν από το «μπάχαλο» της διάλυσης κάτι γράφατε, έστω και αρνητικά. Τώρα που γίνεται το «έλα να δεις», κατάπιατε τη γλώσσας σας;

* ΑΥΤΑ μας είπε, «αιωρούμενος» πλέον, φίλος από αυτό το κόμμα!

* ΕΜΕΙΣ τα λέγαμε πριν, πολύ πριν, τότε που κάποιοι άλλοι «πίνανε νερό» στο όνομα του ΣΥΡΙΖΑ!

* Τι λέγαμε; Η απόσταση μέχρι το… 3%, από το οποίο ξεκίνησε αυτό το κόμμα και εντελώς συγκυριακά βρέθηκε και στην εξουσία, είναι μια τσιγάρα… δρόμος!

* ΕΝΑ ακόμα εκλογικό στραπάτσο! Και ήρθε στις πρόσφατες εκλογές εις… διπλούν! Από εκεί και μετά η διάλυση ήταν αναμενόμενη!

* ΔΕΝ ήταν όμως αναμενόμενος ο τρόπος που έγινε!

* ΕΝΑΣ άγνωστος, με μηδέν «ένσημα» στην πολιτική, στην Αριστερά, στον ΣΥΡΙΖΑ και στην ελληνική κοινωνία, βρήκε ανοικτή την πόρτα, μπήκε και τον… «αγόρασε» με ένα… 2ευρω! Με ένα… κουλούρι!

* ΚΙ αυτόν τον.. «Μεσσία» τον «αγκάλιασαν» εκείνοι ακριβώς που οδήγησαν αυτό το κόμμα στα… τάρταρα!

* ΠΡΩΗΝ και νυν «προεδρικοί», ο Πολάκης, ο καταδικασμένος Παππάς των 13 – 0 αμαρτημάτων του, ο Γ. Τσίπρας, εξάδελφος του… αποδράσαντα Αλέξη, οι «σώγαμπροι» και οι «νύφες» από το ΠΑΣΟΚ κι όλοι εκείνοι οι κομματικοί «γάτοι» και «γάτες» που η πολιτική… κουσή τους φθάνει μέχρι τον αχυρώνα!

* ΚΑΙ μας προέκυψαν και… «νεοπροεδρικοί», αλλά και νέοι… χειροκροτητές όλων των αποχρώσεων του ροζ!

* ΕΤΣΙ ένας απολίτικος Κασσελάκης, ένας… τουρίστας από το… Μαϊάμι, με… «διαφορετικότητες» που δεν γίνονται και εύκολα αποδεκτές από την ελληνική κοινωνία και επαναλαμβάνουμε, με ένα 2ευρω, τους τσουβάλιασε σχεδόν όλους και τους χορεύει στους δικούς του ρυθμούς.

* ΤΟΥΣ απαξιώνει, τους υποτιμά, τους προσβάλει, τους ευτελίζει, αυτός ο αρχηγός με ονομαστική αξία 2 ευρώ και με θράσος… 1.000 πιθήκων και με ύφος χιλιάδων… καρδιναλίων!

* ΜΑΛΙΣΤΑ δεν δίστασε κατάμουτρα να τους πει ότι η αξία τους είναι μόλις… 2 ευρώ και πως αν το κόμμα τους και οι ίδιοι είχαν σοβαρότητα και αξία, ο ίδιος δεν θα εκλέγονταν αρχηγός τους.

* ΝΑΙ αυτό τους το είπε… «κατάμουτρα», από τον Αλέξη Τσίπρα, μέχρι και τον καφετζή και τους θυρωρούς της… Κουμουνδούρου!

* ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ για το… Δελφινάριο, μεγάλοι χορηγοί των… Σεφερλήδων, των Αρβυλάδων και των απανταχού σεναριογράφων θεατρικών επιθεωρήσεων!

* Θα μου πείτε, εκείνοι που ανέδειξαν αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ τον Κασσελάκη, κάνανε την… πλάκα τους και το… απολαμβάνουν μάλιστα!

* Οι υπόλοιποι τι φταίμε;

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top