Με ομόφωνη απόφαση του ανακριτή και του εισαγγελέα Άρτας, αφέθηκε ελεύθερος ο οφθαλμίατρος του Νοσοκομείου Άρτας, που είχε συλληφθεί την περασμένη Πέμπτη, με την κατηγορία της δωροδοκίας, μετά την απολογία του, το περασμένο Σάββατο.

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της τακτικής ανάκρισης, η οποία θα δείξει και τι ακριβώς συνέβη.

Πάντως και σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες, καταρχάς δεν προέκυψαν σημαντικά στοιχεία σε βάρος του και συνεχίζει κανονικά την εργασία του, στο νοσοκομείο μας.

Το ποια θα είναι η δικαστική εξέλιξη, δεν το γνωρίζουμε.

Όμως το γεγονός ότι ομόφωνα αφέθηκε ελεύθερος, αποδεικνύει ότι οι κατηγορίες σε βάρος του, τουλάχιστον δεν ήταν επαρκείς ή τεκμηριωμένες.

Κάποιοι δε, κάνουν λόγο για κατασκευασμένες κατηγορίες και πίσω από αυτές, μπορεί να κρύβονται και ανταγωνιστικά συμφέροντα.

Θα πρέπει να πούμε ότι σε αυτή την υπόθεση, πολλά ακούγονται και πολλά λέγονται, κυρίως υπό μορφή ψιθύρων… κι όχι υπεύθυνων καταθέσεων.

Το δε γεγονός ότι ο εν λόγω οφθαλμίατρος, είναι καταξιωμένος στον τομέα του, κεντρίζει ιδιαίτερα το ενδιαφέρον της τοπικής κοινής γνώμης, χωρίς αυτό και να σημαίνει κάτι περισσότερο.

Τέλος όλες οι πλευρές, θα πρέπει να μην καταλήγουν σε αβασάνιστα και αυθαίρετα συμπεράσματα, ούτε να υιοθετούνται ότι κυκλοφορεί για αυτή την ιστορία. Η δικαιοσύνη θα βρει την αλήθεια και ας περιμένουμε… «να μιλήσει»!  

 

                                                                                      «Π»

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top