Αποκριάτικη εκδήλωση για τα μικρά παιδιά των οικονομικά ασθενέστερων οικογενειών της περιοχής μας οργάνωσε το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου και ώρα 11:00-13:30 το Τμήμα Άρτας του Ερυθρού Σταυρού.

Η εκδήλωση, που οργανώθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά, είχε σαν στόχο να προσφέρει στα παιδιά αυτά την ευκαιρία να μετάσχουν στη χαρά των ημερών, και πέτυχε πλήρως το σκοπό της αφού τα μικρά παιδιά μαζί με τους συνοδούς τους, αφού γεύτηκαν τον πλούσιο μπουφέ, με φαγητά και γλυκά που ετοίμασαν με πολλή επιμέλεια οι Εθελοντές Κοινωνικής Πρόνοιας του Ερυθρού Σταυρού, τραγούδησαν και χόρεψαν μέσα στο κλίμα της αποκριάτικης  χαράς, που παραμέρισε έστω και για λίγο, τη στενάχωρη πραγματικότητα της καθημερινότητάς τους.

Η ικανοποίηση τόσο των παιδιών όσο και των συνοδών τους ήταν έκδηλη και εκφράστηκε με τα θερμότερα λόγια ευχαριστίας για την αναπάντεχη ευκαιρία που τους δόθηκε.

Ο Ερυθρός Σταυρός ευχαριστεί θερμά την Δ/ντρια του 2ου Λυκείου Άρτας ,κα Χαμπηλομάτη Παρασκευή που με προθυμία παραχώρησε την αίθουσα του Γυμναστηρίου του σχολείου όπου και πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση καθώς και το κατάστημα ΤΙΡ-ΤΟΡ επί της οδού Ζάρρα 18,που προσέφερε δωρεάν εδέσματα για την εκδήλωση.

    

 

 

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top