Με απόφαση του Δημάρχου Αρταίων, Χρήστου Τσιρογιάννη, ο Δήμος Αρταίων αύξησε τη φετινή χρονιά το ποσό επιχορήγησης των Πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου Αρταίων, με σκοπό να πραγματοποιηθούν περισσότερες και ποιοτικότερες πολιτιστικές εκδηλώσεις από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους.

Ο Δήμος Αρταίων στοχεύει στην αύξηση του έργου που παράγουν οι πολιτιστικοί Σύλλογοι του Δήμου μας, με απώτερο στόχο την αναβάθμιση των εκδηλώσεων που πραγματοποιούν. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η καλύτερη συνεργασία με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους του Δήμου, σε μεγαλύτερο βαθμό από τα προηγούμενα χρόνια, ώστε να προωθηθεί η ανάπτυξη των πολιτιστικών δράσεων. 

Ο Δήμαρχος Αρταίων επεσήμανε «Στηρίζουμε έμπρακτα τους Πολιτιστικούς Συλλόγους της Άρτας, γιατί πιστεύουμε ότι η πολιτιστική μας κληρονομιά πρέπει να διατηρηθεί και να κληροδοτηθεί ζωντανή και ακέραια στις επόμενες γενιές, για το λόγο αυτό παρέχουμε μεγαλύτερη επιχορήγηση σε όλους τους Πολιτιστικούς Συλλόγους του Δήμου μας, δίνοντάς τους με τον τρόπο αυτό κίνητρο να αναπτυχθούν περισσότερο και να διοργανώσουν για τη φετινή χρονιά καλύτερες και ακόμα πιο εκδηλώσεις, άξιες της πολιτιστικής μας παράδοσης και ταυτότητας. Αποτελεί δέσμευση της Δημοτικής Αρχής να είμαστε αρωγοί σε κάθε τους προσπάθεια και μάλιστα, όσο πιο ψηλά ανεβάζουν οι ίδιοι τον πήχη των πολιτιστικών εκδηλώσεων, γεγονός που συμβάλλει στην προβολή τόσο του ίδιου του Συλλόγου όσο και του Δήμου μας, τόσο περισσότερο θα τους στηρίζουμε κι εμείς με κάθε τρόπο».  

 

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top