Με ανακοίνωσή της η Αναπτυξιακή Ενωτική Κίνηση Επιμελητηρίου αναφέρει τα εξής:

«Τα διαλυτικά φαινόμενα τόσο στην καθημερινή λειτουργία όσο και στο σχεδιασμό δράσεων του Επιμελητηρίου Άρτας, που ακολούθησαν την παραίτηση του κ. Παπάζογλου από το αξίωμα του Προέδρου ώστε να είναι  υποψήφιος βουλευτής στις πρόσφατες εκλογές, συνεχίζονται.

Η εμμονή του πρώην προέδρου του Επιμελητηρίου κ.Χρήστου Παπάζογλου να αρνείται, αν επιθυμεί να είναι ξανά πρόεδρος, να εκτεθεί στην κρίση του Δ.Σ.,   τον οδηγεί να μετέρχεται κάθε νόμιμο ή μη τρόπο επιχειρώντας να αποφύγει τόσο την λήψη απόφασης από τα μέλη του Δ.Σ. για το συγκεκριμένο θέμα όσο και να οδηγηθεί το Επιμελητήριο σε κανονική λειτουργία επιτελώντας το σκοπό του.

Από την πλευρά μας, με δεδομένη την εκστρατεία αποσιώπησης και συγκάλυψης όσων λαμβάνουν χώρα στο Επιμελητήριο από τα μέλη του και ευρύτερα από την αρτινή κοινωνία, είμαστε υποχρεωμένοι να ενημερώσουμε, στο μέτρο που μας επιτρέπουν τα τοπικά ΜΜΕ,  για τα πραγματικά γεγονότα και την πραγματική κατάσταση που έχει περιέλθει το Επιμελητήριο.

Η λειτουργία του Επιμελητηρίου, από πλευράς διοίκησης, έχει σταματήσει το χρόνο στις 15/1/2015 που παραιτήθηκε ο πρώην πρόεδρος κ.Παπάζογλου.

Ο κ.Παπάζογλου έχει αυτοανακηρυχθεί Πρόεδρος μετά το πέρας των βουλευτικών εκλογών.

Παρά την, με κάθε τρόπο, εκφρασμένη αντίθεση της πλειοψηφίας του Δ.Σ., μετά και την παραίτηση 2 σημαντικών μελών της παράταξής του ( ο κ.Χ.Κολιός- Β’Αντιπρόεδρος και κ.Ντίνος Παπαδημητρίου – Οικονομικός Επόπτης  που παραιτήθηκαν των αξιωμάτων τους εκφράζοντας την αντίθεσή του με τις μεθοδεύσεις του κ.Παπάζογλου) ο κ.Παπάζογλου και τα εναπομείναντα 7 μέλη της παράταξής τους αρνούνται να αποδεχθούν ότι είναι πλέον μειοψηφία στο Δ.Σ. και επιχειρούν να κρατήσουν υπό τον τον έλεγχό τους το Επιμελητήριο αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις στη λειτουργία του.

Η συμμετοχή μας στη διοικητική επιτροπή, στη θέση του Β’ Αντιπροέδρου και Οικονομικού Επόπτη έγινε, μέσω των προβλεπόμενων εκλογών, λόγω της προαναφερθείσας παραίτησης των αντίστοιχων συναδέλφων που κατείχαν τις θέσεις και όχι μέσω παρασκηνιακής συμφωνίας, με σκοπό τη δυνατότητα εκ των θέσεων αυτών να επηρεάσουμε προς τη σωστή κατεύθυνση τη λειτουργία του Επιμελητηρίου και να αποκτήσουμε πρόσβαση στη διαχείριση των οικονομικών και άλλων υποθέσεων ώστε να μπορέσουμε να ενημερώσουμε τόσο τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. όσο και το σύνολο των μελών του Επιμελητηρίου που 3 χρόνια υφίστανται την επιλεκτική, ελλιπή και κατευθυνόμενη ενημέρωση μέσω των δελτίων τύπου του Επιμελητηρίου, που μόνο σκοπό είχαν την προσωπική προβολή του Προέδρου και την συσκότιση των πραγματικών προβλημάτων και της λειτουργίας του Επιμελητηρίου. 

Η παράταξή μας, παράταξη επιχειρηματιών και επαγγελματιών χωρίς κομματικό μανδύα, θα προχωρήσουμε χωρίς εκπτώσεις τόσο στην απαίτηση εκλογής Προέδρου όπως προβλέπεται, όσο και στην ενημέρωση του επιχειρηματικού κόσμου της Άρτας για όλα τα ζητήματα  που αφορούν τη λειτουργία και διαχείριση του Επιμελητηρίου.»

 

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top