Η πανηγυρική εκλογή της ΦΩΦΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ, στην Προεδρία του ΠΑΣΟΚ, έδωσε «ανάσα» ζωής και σκόρπισε άνεμο αισιοδοξίας, σε στελέχη, μέλη, οπαδούς και φίλους του Κινήματος, σε όλη τη χώρα.

Αυτή η «ανάσα» έγινε ιδιαίτερα αισθητή στην περιοχή της Άρτας, με βάση το εκλογικό αποτέλεσμα του αριθμού των συμμετεχόντων (της περασμένης Κυριακής για την εκλογή), αλλά και τις… «συμπεριφορές» αποστασιοποιημένων τελευταία από αυτόν το χώρο, όπως:

1. Του πρώην υποψήφιου βουλευτή ΠΕΤΡΟΥ ΡΙΖΟΥ, ο οποίος, ενώ στις βουλευτικές εκλογές του περασμένου Ιανουαρίου, συντάχθηκε με το ΚΙΔΗΣΟ του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, επανήλθε στο ΠΑΣΟΚ, κατά πως συνηθίζεται να λένε σε παρόμοιες περιπτώσεις, συν γυναιξί και τέκνοις!!!

2. Του πρώην Δημάρχου Αρταίων ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΛΕΞΗ, ενώ ήταν υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΔΗΣΟ, έκοψε τις επαφές μαζί του και στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ Άρτας, για αντιπροσώπους στο Συνέδριο και για την εκλογή νέου αρχηγού, ανεπιφύλακτα παρότρυνε τους πολιτικούς του φίλους, τους γνωστούς και τους συγγενείς του, να δώσουν το παρόν!

3. Όλα τα μέλη του συγγενικού περιβάλλοντος, του πρώην Δημάρχου Αρταίων και υποψήφιου βουλευτή του ΚΙΔΗΣΟ, ΠΑΝΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ, έδωσαν βροντερό παρόν στην εκλογή της νέας ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ.

4. Από τους… 100 που συμμετείχαν σε παλιότερη μετεκλογική κομματική συγκέντρωση του ΚΙΔΗΣΟ Άρτας, μόνο… 18 συμμετείχαν σε πρόσφατη αντίστοιχη κομματική εκδήλωση, ενώ οι περισσότεροι από τους… 82 είναι έτοιμοι για επανάκαμψη.

Τέλος το πιο αξιοσημείωτο στην περίπτωση του ΠΑΣΟΚ Άρτας, που απέδειξε περίτρανα και την ανάγκη της αλλαγής της ηγεσίας, είναι το γεγονός, ότι κατά την διαδικασία εκλογής αντιπροσώπου για το Συνέδριο του Κινήματος, στην πόλη της Άρτας πήραν μέρος περίπου 100 και την Κυριακή της εκλογής της νέας ηγεσίας, πήραν μέρος περισσότεροι από 300!!!

                                                                                                                               «Π»

 

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top