Τοποθετήθηκαν σήμερα το πρωί οι πρώτοι κάδοι ανακύκλωσης γυάλινων συσκευασιών σε περιοχές της Άρτας. Το «παρών», μεταξύ άλλων, έδωσαν ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, η Διευθύντρια του τμήματος Καθαριότητας του Δήμου κ. Ελένη Τζίμα και ο επιστάτης καθαριότητας κ. Άρης Ζέρβας. 

Τοποθετήθηκαν συνολικά 18 κάδοι σε διάφορα σημεία της πόλης, όπου υπάρχουν μεγάλες ποσότητες άδειων γυάλινων μπουκαλιών, όπως σε καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (καφέ, ουζερί κ.α.) Σε αυτούς τους κάδους οι πολίτες καλούνται να ρίχνουν μόνο γυάλινα μπουκάλια. 

Ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης σε δήλωσή του έκανε έκκληση στους καταστηματάρχες και στους συμπολίτες να μην πετούν άλλου είδους αντικείμενα στους συγκεκριμένους κάδους. «Πρέπει να προστατέψουμε, να τηρήσουμε και να αναπτύξουμε την ανακύκλωση, καθώς τα οφέλη για όλους μας θα είναι πολλά και σημαντικά. Πάνω απ’ όλα χρειάζεται παιδεία και σεβασμός στην αξία της ανακύκλωσης, στοιχεία τα οποία είμαι σίγουρος πως οι συμπολίτες μας διαθέτουν και θα τα δείξουν». 

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top