Συνεχείς περιοδείες στα χωριά της Άρτας πραγματοποιούν ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα κλιμάκια της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, συζητώντας με τους κατοίκους και μοιράζοντας υλικό.

Την Πέμπτη (3/9) μέλη της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, με την παρουσία και των υποψήφιων βουλευτών, πραγματοποίησαν επίσκεψη/περιοδεία σε Κομμένο, Λουτρότοπο, Συκιές, Περάνθη.

Την Παρασκευή (4/9) σε Βίγλα, Πολύδροσο, Ράχη, Καλόβατο.

Το Σάββατο (5/9) σε Φωτεινό, Μεγάρχη, Νεοχωράκι, Αμφιθέα.

Τη Δευτέρα (7/9) σε Κεραμάτες, Αγ. Παρασκευή, Ανθότοπο, Κολομόδια, Ακροποταμιά, Παχυκάλαμο , Νεοχώρι. 

Στο επίκεντρο οι καταστροφικές για την αγροτική παραγωγή και το αγροτικό εισόδημα επιπτώσεις του 3ου Μνημονίου, το οποίο ψηφίστηκε από 222 βουλευτές των μνημονιακών κομμάτων, στους οποίους περιλαμβάνονται και οι βουλευτές που παραμένουν στον νεο-μνημονιακό ΣΥΡΙΖΑ.

Τιμώντας τη βούληση του ελληνικού λαού, όπως αυτή εκφράστηκε στις εκλογές του Ιανουαρίου και, ακόμα πιο έντονα και ξεκάθαρα, στο δημοψήφισμα του Ιουλίου, η ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ επιμένει ότι τα Μνημόνια δεν είναι μονόδρομος. Η λιτότητα, η φοροεπιδρομή εις βάρος των ασθενέστερων οικονομικά τάξεων, η κατεδάφιση του κοινωνικού κράτους, η εκποίηση της δημόσιας περιουσίας, η εξάρθρωση του παραγωγικού ιστού της χώρας δεν είναι και δε μπορούν να είναι το πολιτικό πρόγραμμα της Αριστεράς.

Απέναντι στο μπλοκ του «Ναι σε όλα» (ΣΥΡΙΖΑ, Ν.Δ., ΑΝΕΛ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι), η ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ εξακολουθεί να παλεύει για την απόκρουση των πολιτικών εξαθλίωσης του ελληνικού λαού ανάκτηση της εθνικής/λαϊκής κυριαρχίας και της συλλογικής αξιοπρέπειας, για την παραγωγική ανασυγκρότηση, με γνώμονα την εξυπηρέτηση των κοινωνικών αναγκών και όχι τη μεγιστοποίηση του κέρδους .

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top