Την παράταση της πεντάμηνης διάρκειας του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας ζητά ο Δήμαρχος Αρταίων κ. Χρήστος Τσιρογιάννης.

Με επιστολή του στον Υπουργό Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή, ο Δήμαρχος υπογραμμίζει πως  οι Δήμοι της χώρας έχουν επωμιστεί τα τελευταία χρόνια μεγάλο βάρος αρμοδιοτήτων και ευθυνών για την λειτουργία συγκεκριμένων δομών και υπηρεσιών. 

«Αυτή η μεταβίβαση αρμοδιοτήτων, όμως, δεν έχει συνοδευτεί και από την απαραίτητη ενίσχυση με προσωπικό, με αποτέλεσμα να παρατηρούνται πολύ έντονα λειτουργικά προβλήματα. Στο παραπάνω πλαίσιο και με δεδομένη την σημαντική έλλειψη του απαραίτητου προσωπικού, σας ζητούμε να παρατείνετε την διάρκεια του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας, ώστε να καλυφθούν σημαντικές ανάγκες και του Δήμου Αρταίων, στον οποίο οι εργαζόμενοι του προγράμματος έκαναν πολύ καλή δουλειά και εάν φύγουν θα φανεί η έλλειψή τους στην καθαριότητα και εν γένει στην καθημερινότητα» καταλήγει ο κ. Τσιρογιάννης στην επιστολή, που κοινοποιεί και στον Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, κ. Γιώργο Πατούλη. 

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top