Με κάθε επισημότητα και με την παρουσία πολλών συμπολιτών έγινε το απόγευμα της Τρίτης η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου του Δήμου Αρταίων, στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης, στο κέντρο της πόλης. 

Το ύψος 13,5 μέτρων δέντρων άναψε με αντίστροφη μέτρηση λίγο μετά τις 7:30 το απόγευμα, με το Δήμαρχο Αρταίων Χρήστο Τσιρογιάννη να κηρύσσει την έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο Δήμο, οι οποίες θα κορυφωθούν την Παρασκευή το απόγευμα με τα εγκαίνια του «Παραμυθένιου Κάστρου». 

«Σε μια δύσκολη περίοδο, θέλουμε να προσφέρουμε στους δημότες μας την ευκαιρία για λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς και διασκέδασης. Παράλληλα, θέλουμε να τονώσουμε την τοπική οικονομία και τις επιχειρήσεις της περιοχής μας, δίπλα στις οποίες στεκόμαστε» ανέφερε, στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος. Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν, μεταξύ άλλων, και οι Αντιδήμαρχοι Χάρης Παπάζογλου και Νίκος Λιόντος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κώστας Ζέρβας, Ανδρέας Λώλος και Άννα-Μαρία Κουτρούμπα και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Ηλίας Σερβετάς. 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top