Μετά τη σχετική ανακοίνωση του Δήμου Αρταίων για ονοματοδοσία οδών στο πλαίσιο του Νόμου 3463/2006, όπως αντικαταστάθηκε με την παράγραφο 2 του άρθρου 19 του Νόμου 4071/2012, προτείνουμε στην Επιτροπή Ονοματοδοσίας Οδών του Δήμου Αρταίων, τα παρακάτω πρόσωπα, με τόπο καταγωγής τους την Άρτα, που χάθηκαν εν ώρα υπηρεσιακών καθηκόντων και αποτέλεσαν για την Άρτα δείγμα ήθους και σοβαρότητας:

α. τον αείμνηστο Συνάδελφο Αγρονόμο Τοπογράφο Μηχανικό και Αντιπεριφερειάρχη Άρτας Κωνσταντίνο Παππά του Σταύρου, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, κατευθυνόμενος προς τη Πρέβεζα για να παραστεί στη λιτανεία του Αγίου Χαραλάμπους, ως Αντιπεριφερειάρχης Άρτας στις 10.02.2011. Ο Κων/νος Παππάς είχε διατελέσει Αντιδήμαρχος Αρταίων την περίοδο 2001-2002, Πρόεδρος του Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανικών Άρτας και δημοτικός σύμβουλος Αρταίων για σειρά ετών. Να αναρτηθεί σε περίοπτη οδό της πόλης με την ονομασία "Αντιπεριφερειάρχη Άρτας Κωνσταντίνου Παππά" 

β. τον αείμνηστο Σμηναγό Αναστάσιο Μπαλατσούκα του Χριστοφόρου, που έχασε τη ζωή του σε αεροπορικό δυστύχημα που συνέβη κατά τη διάρκεια διατεταγμένης πτήσεως, επιβαίνοντας σε μονοθέσιο F -16C αεροσκάφος της πολεμικής μας αεροπορίας, στις 26.08.2010. Να αναρτηθεί σε περίοπτη οδό της πόλης με την ονομασία "Σμηναγού Αναστασίου Μπαλατσούκα".

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top