Σύμφωνα με υπεύθυνη τραπεζική πηγή, κανένας κίνδυνος απώλειας καταθέσεων και καμιά αγωνία και φόβος για τους πελάτες του υποκαταστήματος Άρτας, μεγάλης Τράπεζας, στο οποίο, υπάλληλος – προϊσταμένη, έκανε καταχρηστικές «αναλήψεις» από λογαριασμούς, κατά βάση συγγενών και συγχωριανών της.

Η αποκάλυψη έγινε πριν από λίγες ημέρες και πήρε μεγάλες διαστάσεις στην μικρή κοινωνία της Άρτας.

Όπως μας πληροφόρησαν  από τα κεντρικά της εν λόγω Τράπεζας, ο αριθμός των θυμάτων είναι μικρός, στην πλειοψηφία τους κάτοικοι του Πέτα, ανάμεσά τους και συγγενείς της υπαλλήλου, πραγματοποιείται ήδη εξονυχιστικός έλεγχος, ως προς το ύψος της κατάχρησης και της έκτασής της, κάτι που γίνεται πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις και το όλο θέμα θα κλείσει την εβδομάδα που έρχεται, με πλήρη αποκατάσταση των θυμάτων αυτής της υπόθεσης.

Από την πλευρά μας τώρα, λέμε ότι θα πρέπει να γίνει αντιληπτό από τους αναγνώστες μας, πως τέτοια γεγονότα, σε καταστήματα Τραπεζών, δεν είναι σπάνια.

Αντίθετα, έχουμε πάρα πολλές περιπτώσεις, σε όλη την Ελλάδα και στην Άρτα, είχαμε τουλάχιστον 5 – 7 και ίσως και περισσότερες, που δεν δημοσιοποιήθηκαν, αλλά καμία από αυτές δεν απέβη σε βάρος καταθετών – πελατών, των Τραπεζών.

Άλλωστε οι Τράπεζες λειτουργούν με την εγγύηση του Κράτους, δια της Τράπεζας της Ελλάδας.

Τέλος οτιδήποτε άλλο σχετικό λέγεται ή ψιθυρίζεται, είναι παραπληροφόρηση και ενδεχομένως και κακόβουλη.

 

                                                                   Λ.Σ. 

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top