Το Τμήμα Άρτας του Ερυθρού Σταυρού συνεχίζοντας την προσπάθειά του να στηρίζει τους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας σε κάθε τους ανάγκη οργάνωσε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, το Σάββατο 5 Μαρτίου, ώρες 11:00-13:00, αποκριάτικη γιορτή για τα παιδιά των οικογενειών που περιστασιακά στηρίζει και γνωρίζει ότι έχουν απόλυτη ανάγκη βοήθειας.

Στόχος της προσπάθειας αυτής ήταν να δοθεί η ευκαιρία στα μικρά αυτά παιδιά, ηλικίας μέχρι 12 ετών να μετάσχουν στην αποκριάτικη χαρά των ημερών, ευκαιρία που λόγω οικονομικής αδυναμίας, δεν έχουν τη δυνατότητα οι οικογένειές τους να τους προσφέρουν.

Έτσι οι Εθελοντές Κοινωνικής Πρόνοιας του Τμήματός μας προσέφεραν μια δίωρη εορταστική ατμόσφαιρα με τραγούδια, χορό, κεράσματα και γλυκίσματα στους μικρούς μας φίλους, αλλά και στις μητέρες τους που τα συνόδευαν. Τα παιδιά το  χάρηκαν με την ψυχή τους αλλά και οι συνοδοί τους φάνηκαν απόλυτα ευχαριστημένοι και μας εξέφρασαν με θέρμη τις ευχαριστίες τους.

Η γιορτή έγινε σε κατάλληλη αίθουσα που πρόθυμα και πολύ ευγενικά παραχώρησε, και αυτή τη φορά, η Δ/νση του 2ου Λυκείου Άρτας και οποίαν και δημοσίως ευχαριστούμε.

Ευχαριστούμε επίσης το κατάστημα ΤΙΡ-ΤΟΡ που μας έδωσε μέρος των εδεσμάτων σε τιμή προσφοράς. 

                        

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top