Η εφημερίδα και η ιστοσελίδα «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΑΡΤΑΣ», προχωρούν στην έκδοση ενός φυλλαδίου, τοπικού περιεχομένου, με στόχο την δική τους συμβολή, στην ανάπτυξη της περιοχής μας.

Με αυτό το έντυπο, προβάλλεται η Άρτα, προβάλλονται και οι δυνατότητες και οι προοπτικές ανάπτυξής της, όπως αυτές κατανοούνται από τους μόνιμους κατοίκους και τους αποδήμους τους κι όχι από ειδικούς επιστήμονες ή φορείς.

Απευθύνεται στους ντόπιους και τους αρτινούς ετεροδημότες, στους φίλους της Άρτας, σε όλους τους επαγγελματίες και επιχειρηματίες που σχεδιάζουν έναρξη ή ανάπτυξη των δραστηριοτήτων τους, στην περιφέρεια και τους καλεί και προσκαλεί, να συμπεριλάβουν στις έρευνές τους και τις αναπτυξιακές δυνατότητες και προοπτικές της περιοχής μας.

Θα τυπωθεί σε πρώτη φάση, σε 10.000 αντίτυπα, θα διανεμηθεί ΔΩΡΕΑΝ, μέσω τοπικών Φορέων κι όχι μόνον, μέσω Επιμελητηρίων της χώρας και μέσω των επιχειρήσεων – χορηγών αυτής της έκδοσης.

Τα κείμενα θα είναι ολιγόλογα, θα συνοδεύονται με φωτογραφικό υλικό και θα καλύπτουν τον ορεινό όγκο, την πόλη και τον Αμβρακικό.

Οι τίτλοι των κειμένων:

1. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΤΑ

2. Η ΑΡΤΑ ΤΟΥ ΧΘΕΣ

3. Η ΑΡΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΝ

4. ΠΗΓΕΣ ΠΛΟΥΤΟΥ

5. ΒΥΖΑΝΤΙΝΑ ΜΝΗΜΕΙΑ

6. ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΔΟΜΗ, ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

7. Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ

8. Η ΟΡΕΙΝΗ ΑΡΤΑ

9. Ο ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ

10. ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ

Τέλος αυτή η έκδοση δεν στοχεύει μόνο στην προβολή και ανάδειξη των αναπτυξιακών δυνατοτήτων της περιοχής, στοχεύει και στην παρότρυνση ενδιαφερόμενων επενδυτών, να γνωρίσουν και το δικό μας τόπο.

 

                                                                                                  Λ.Σ.   

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top