Για αλαζονικές πρακτικές, κατηγορεί τον Δήμαρχο Αρταίων ΧΡΗΣΤΟ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ, ο συνδυασμός «ΑΡΤΑ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΜΑΖΙ» του υποψηφίου Δημάρχου Αρταίων ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΣΙΑΦΑΚΑ.

Αναλυτικότερα στο Δελτίο Τύπου του συνδυασμού, αναφέρονται τα εξής:

«Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες εκφυλισμού της ηθικής, αλαζονικών αντιλήψεων, αλλά και προσβολής της νοημοσύνης των πολιτών, με τον κ. Τσιρογιάννη να αναδεικνύεται πρωταθλητής στον πολιτικό αριβισμό, μόλις δύο μήνες πριν τις αυτοδιοικητικες εκλογές.

Ο κ. Τσιρογιάννης έχει βρει την εύκολη λύση μετατρέποντας το δημαρχείο και τα μέσα του Δήμου σε εργαλεία για τον προεκλογικό του αγώνα. Το Δημαρχείο και το γραφείο του Δημάρχου δεν είναι εκλογικό κέντρο για να ανακοινώνει τους υποψηφίους του και να κάνει τα προεκλογικά του παιχνίδια, όπως επίσης οι υπάλληλοι και τα οχήματα του Δήμουδεν πληρώνονται από τους δημότες μας για να “στήνουν” το προεκλογικό του γραφείο εν ώρα υπηρεσίας τους.

Η εκμετάλλευση των εκδηλώσεων για προσωπική προβολή, η χρήση του υπηρεσιακού αυτοκινήτου ως προσωπικό μέσο μετακίνησης, η μετατροπή της επίσημης ιστοσελίδας του Δήμου σε προσωπικό ιστολόγιο, η χρησιμοποίηση ειδικών συνεργατών για δική του προεκλογική εξυπηρέτηση, η διανομή δημοσίου χρήματος με απευθείας αναθέσεις σε ημετέρους με στόχο τη δημιουργία του ψηφοδελτίου του, οι μετακινήσεις των υπαλλήλων με βάσει τα πολιτικά του κριτήρια και όχι με βάσει τις ανάγκες των απουσιών, οι ψυχολογικοί και κοινωνικοί εκφοβισμοί και άλλα πολλά... θα έχουν ημερομηνία λήξης για τον ίδιο στις εκλογές του Οκτωβρίου. 

Η αλαζονική αντίληψη πως ο Δήμος Αρταίων μπορεί να αποτελεί προσωπική ιδιοκτησία είναι ενάντια στις αρχές που διέπουν κάθε δημότη. 

Ο "Βασιλιάς" είναι γυμνός και οι Αρτινοί πολίτες το γνωρίζουν!  "Όρα το μέλλον" είχε πει ο Περίανδρος!».

 

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top