Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, η παρουσίαση των υποψηφίων Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Κεντρικών Τζουμέρκων “ΌΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ” του υποψήφιου Δημάρχου Γιώργου Αθανασούλα.

Στην κατάμεστη από  Τζουμερκιώτισσες και Τζουμερκιώτες  αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου Βουργαρελίου, που στάθηκε πολύ μικρή για την τόσο μεγάλη συμμετοχή, ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Αθανασούλας, έθεσε στους παρευρισκόμενους, τους στόχους και το “ ΌΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ” για τα πανέμορφα χωριά των  Κεντρικών Τζουμέρκων  και δεσμεύτηκε για την αλλαγή που χρειάζεται ο τόπος, καθώς και τα κύρια σημεία για να επιτευχθεί αυτό.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Αθανασούλας απάντησε στην αναφορά που έκανε στην ομιλία του ο απερχόμενος Δήμαρχος, λέγοντας: “Δεν θέλουμε να φύγει ο απερχόμενος δήμαρχος γιατί «έκατσε πολύ», αλλά γιατί η παρουσία του στη θέση αυτή είναι επιζήμια για τον τόπο και τους κατοίκους.”
Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ανέφερε ότι “από τα χωριά μας σήμερα λείπουν, δυστυχώς, τα αυτονόητα,  και διευκρινίζω  ότι τα αυτονόητα είναι το νερό της ύδρευσης και της άρδευσης, ο φωτισμός, το οδικό δίκτυο και η καθαριότητα. Τα συγκεκριμένα προβλήματα σήμερα εν έτη 2023 δεν έπρεπε να υπάρχουν  και γι’ αυτό οι ευθύνες είναι συγκεκριμένες και το γνωρίζουν πολύ καλά οι κάτοικοι των Τζουμέρκων οι οποίοι θα απαντήσουν στις κάλπες, αποδίδοντας τις ευθύνες σε αυτούς που τους αναλογούν!”
Μετά το τέλος της ομιλίας, ακολούθησε η παρουσίαση των 119 υποψηφίων του συνδυασμού “ΌΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ”.

Παρουσίαση υποψηφίων Συμβούλων του συνδυασμού  
«ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ»
 και υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Αθανασούλα
Αγαπητές  Τζουμερκιώτισσες και Τζουμερκιώτες

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την μεγάλη σημερινή συγκέντρωση η οποία μας δίνει δύναμη και αυτοπεποίθηση να συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια και αγώνα για την επερχομένη  ΝΙΚΗ.
Όταν πριν από αρκετούς μήνες ξεκινούσαμε την προσπάθεια αυτή για την δημιουργία του συνδυασμού και την στελέχωση του με ικανούς έμπειρους και  ανιδιοτελείς υποψηφίους συμβούλους,  δεν περίμενα ότι σήμερα θα ήμουν στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσω  το ψηφοδέλτιο μας, ένα Ψηφοδέλτιο αποτελούμενο από 119 υποψηφίους συμβούλους, (48 υποψηφίους  δημοτικούς συμβούλους  και 71 τοπικούς,  73 άνδρες και 46 γυναίκες)   

Συγκροτήσαμε, λοιπόν, έναν υπερκομματικό συνδυασμό μακριά και έξω από κόμματα, ο οποίος συγκεντρώνει άξιους και ικανούς υποψηφίους από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους. Και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, διότι καταφέραμε να φέρουμε κοντά μας ακόμα περισσότερους ανθρώπους που έβαλαν στην άκρη κομματικές πεποιθήσεις, που παραμέρισαν τις όποιες διαφωνίες και αντιθέσεις και συνεργάζονται με μοναδικό σκοπό να υπηρετήσουν το συμφέρον των συνδημοτών μας. Γιατί στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, και ειδικότερα στην περιοχή τη δική μας, που έχει μείνει πίσω στους τομείς της ανάπτυξης και της ενδυνάμωσης του τόπου, οι μικροκομματικές συμπεριφορές περισσεύουν, δεν έχουν θέση, γιατί όλοι μας έχουμε στόχο το καλό του τόπου μας!

Αγαπητοί μου, από τα χωριά μας σήμερα λείπουν, δυστυχώς, τα αυτονόητα,  και διευκρινίζω  ότι τα αυτονόητα είναι το νερό της ύδρευσης και της άρδευσης, ο φωτισμός, το οδικό δίκτυο και η καθαριότητα.

Τα συγκεκριμένα προβλήματα σήμερα εν έτει 2023 δεν έπρεπε να υπάρχουν  και γι’ αυτό οι ευθύνες είναι συγκεκριμένες και το γνωρίζουν πολύ καλά οι κάτοικοι των Τζουμέρκων οι οποίοι θα απαντήσουν στις κάλπες, αποδίδοντας τις ευθύνες σε αυτούς που τους αναλογούν!

Η επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας και η δημιουργία των απαραιτήτων υποδομών  είναι οι βασικοί πυλώνες για την περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής μας

Έργα όπως η ολοκλήρωση του δρόμου Άγναντα- Καταρράκτης – Βουργαρέλι και των κάθετων οδών πρόσβασης.
Η ολοκλήρωση του δρόμου Αθαμάνιο - Θεοδώριανα και του δρόμου  της παράκαμψης Αθαμανίου.
Η διεκδίκηση της κατασκευής  του Πάρκου Θεοδωριάνων.
Η διαχείριση των υδάτων ύδρευσης και άρδευσης και η σταδιακή αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης, η συντήρηση των υδρομαστεύσεων και η κατασκευή νέων  δεξαμενών όπου απαιτείται.
Η διεκδίκηση σύνδεσης και επικοινωνίας του δήμου μέσω της παραλίμνιας παλαιάς οδού.
Η διαπλάτυνση – επισκευή του τμήματος του επαρχιακού δρόμου από Σκούπα μέχρι  Μονολίθι και,
Η συντήρηση και  ασφαλτόστρωση βασικών δρόμων εσωτερικού δικτύου, όπως Κουκούλια - Γέφυρα Πλάκας, Ανεμορράχη - Φτέρη, Κουβέλη - Νεβρόπολη, Αθαμάνιο – Σκαλούλα κ.λ.π.  είναι έργα άμεσης προτεραιότητας  για μας.
Η αξιοποίηση των υφιστάμενων υποδομών του δήμου μας όπως οι κατασκηνώσεις Βουργαρελίου, το Ξενοδοχείο Καταρράκτης, το Δασικό Χωριό και η αξιοποίηση των σχολικών κτιρίων συμβάλλουν στην ανάπτυξη της περιοχής μας .

Η πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, και οι κοινωνικές παροχές φροντίδας, ο πρωτογενής τομέας (κτηνοτροφία, αγροτικές καλλιέργειες, δάση, αρωματικά φυτά  κ.λ.π.) και η τουριστική ανάπτυξη ( εναλλακτικές μορφές τουρισμού, θρησκευτικός και προσκυνηματικός τουρισμός κ.λ.π.)  σε συνδυασμό με την αξιοποίηση των Ευρωπαϊκών και Εθνικών προγραμμάτων ανάπτυξης, συνιστούν για κάθε δημοτική Αρχή υποχρέωση και δέσμευση της προς τους πολίτες. Είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε και να διεκδικήσουμε κάθε διαθέσιμο πόρο που θα κάνει πιο ανθρώπινη τη διαβίωση στα χωριά μας και που θα μπορεί να προσελκύσει νέους για μόνιμη εγκατάσταση στον τόπο μας!

Η παιδεία, ο αθλητισμός και ο πολιτισμός χαρακτηρίζουν το πνευματικό επίπεδο και την κοινωνικότητα  των ανθρώπων κάθε δήμου  και επηρεάζουν άμεσα τις τοπικές κοινωνίες και είναι χρέος της κάθε δημοτικής Αρχής να επιμελείται και φροντίζει για την  αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών με την ουσιαστική και αποτελεσματική στήριξη των δομών αυτών.

Σημαντική παράμετρος για όλα τα παραπάνω είναι  η σωστή και αποτελεσματική διάρθρωση των υπηρεσιών του δήμου.
Η αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού και η στελέχωση του δήμου μας με το απαραίτητο εξειδικευμένο προσωπικό,  η αξιοποίηση των προσόντων και ικανοτήτων των υπάλληλων στο μέγιστο βαθμό με την παροχή σε αυτούς όλων των διευκολύνσεων αλλά κυρίως των ιδανικών συνθηκών εργασίας αποτελεί κυρίαρχο μέλημα μας, για την   εξυπηρέτηση των συνδημοτών μας, με αποκέντρωση των υπηρεσιών, όπου αυτό είναι εφικτό, και προσφορά κατάλληλων κινήτρων.

Η διαφάνεια,  η αξιοκρατία, ο σεβασμός του δημόσιου χρήματος αποτελούν για μας αρχές και άξιες αδιαπραγμάτευτες.

Όλα τα παραπάνω είναι οι βασικοί μας άξονες στους οποίους θα κινηθούμε για την ανάπτυξη, την πρόοδο και την ευημερία στο δήμο μας, και δεν ζητάμε να μας ψηφίσετε για τα αυτονόητα αλλά  για την υλοποίηση των μεγάλων έργων και την αλλαγή της  νοοτροπίας στη διοίκηση του δήμου που θα φέρουμε.

Με ηρεμία και  πολιτικό πολιτισμό  θα πορευτούμε το υπόλοιπο της προεκλογικής μας περιόδου,  θα παρουσιάσουμε αναλυτικά τους βασικούς άξονες του προγράμματος  του συνδυασμού μας αλλά και   τις θέσεις και τις προτάσεις για την επίλυση των προβλημάτων κάθε τοπικής κοινότητας που θα συναποφασίσουμε.

Βασικός παράγοντας  της επιτυχίας  μας είναι οι άξιοι συνδημότες μας που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο μας το οποίο σήμερα θα παρουσιάσουμε,  και για το οποίο είμαι πολύ υπερήφανος

Γιατί αποτελείται τόσο από  έμπειρους, όσο και από νέους συνεργάτες, από ανθρώπους που έχουν αποδείξει ότι έχουν όρεξη για προσφορά, αλλά και την ικανότητα να πάμε τον Δήμο μας μπροστά, με τόλμη και σταθερότητα.

Πριν όμως προχωρήσουμε στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου μας θα ήθελα να κάνω μια αναφορά στα όσα ειπώθηκαν στην εκδήλωση κατά την παρουσίαση του συνδυασμού του  απερχόμενου δημάρχου.

Ο απερχόμενος δήμαρχος έκανε αναφορά  στους πολιτικούς του αντίπαλους λέγοντας επί λέξει, «το σύνθημα των πολιτικών μας αντιπάλων με δικά μου λόγια και συμπυκνωμένα είναι το εξής: «Φύγε εσύ, να έρθω εγώ. Έκατσες πολύ. Είμαι πίσω από την πόρτα και περιμένω» και συνεχίζοντας έδωσε και την απάντηση  λέγοντας τα εξής «Η απάντηση είναι ότι τα αξιώματα δεν εκχωρούνται, το αξίωμα το δίνει  η ψήφος των δημοτών και δεν ζητάμε την απόσυρση του αντίπαλου για να έχουμε πιθανότητα νίκης».

Στην τοποθέτηση του αυτή ότι η ψήφος των δημοτών δίνει το αξίωμα, εμείς απαντάμε: ΝΑΙ   η ψήφος του δημότη, του καλά ενημερωμένου δημότη δίνει τα αξιώματα και όχι ο ίδιος ο δήμαρχος που υπόσχονταν διετή θητεία δήμαρχου σε υποψηφίους του δημοτικούς συμβούλους, ούτε τα προεκλογικά ρουσφέτια του,  ούτε η κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος με τις αμέτρητες προεκλογικές αναθέσεις  για εξυπηρέτηση προσωπικών επιθυμιών, ούτε η αμέτρητη παροχολογία και οι υποσχέσεις για κάθε είδους ταχτοποιήσεις ημετέρων. Δεν θέλουμε να φύγει ο απερχόμενος δήμαρχος γιατί «έκατσε πολύ», αλλά γιατί η παρουσία του στη θέση αυτή είναι επιζήμια για τον τόπο και τους κατοίκους, δεν επιδιώκουμε να αναλάβουμε τη δημαρχία, μόνο και μόνο για να έρθουμε «εμείς», γιατί για μας το «εμείς» περιλαμβάνει όλες τις Τζουμερκιώτισσες, όλους τους Τζουμερκιώτες, γέρους και νέους, παλιούς και καινούριους, ντόπιους και νεοφερμένους! Είμαστε όλοι μαζί στον αγώνα για την αναγέννηση του τόπου μας, χωρίς αποκλεισμούς!

 Είμαστε σίγουροι ότι οι  Τζουμερκιώτισσες και οι Τζουμερκιώτες γνωρίζουν πολύ καλά τα έργα και τις ημέρες όλων  και  είμαι βέβαιος ότι με την ψήφο τους θα κρίνουν και θα αποφασίσουν,  για να χρησιμοποιήσω  και εγώ την ίδια λέξη που και ο απερχόμενος δήμαρχος χρησιμοποίησε, θα αποφασίσουν για   την «ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ»  από το Δημαρχιακό Αξίωμα για να βάλουν ένα τέλος στις κάθε είδους συναλλαγές.  Φτάνει πια. Κάποτε έρχεται και το τέλος και όσο πιο γρήγορα γίνει αντιληπτό αυτό, τόσο το καλύτερο για όλους.

Αγαπητοί συνδημότες, μπήκαμε στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου. Η ψήφος σας είναι η δύναμή μας για να δημιουργήσουμε την επόμενη μέρα για τον τόπο μας. Είμαστε μία ομάδα δυνατή, ενωμένη, βγαλμένη μέσα από την κοινωνία, δραστήριοι και επιτυχημένοι στον τομέα του ο καθένας.
Είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρουμε. Αγαπάμε τον τόπο μας και θα κερδίσουμε με την αγάπη και την εμπιστοσύνη των συνδημοτών  μας.
 
Όλοι μαζί θα δώσουμε έναν δίκαιο, αξιοπρεπή και καθαρό αγώνα ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!
ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ»
Καλό αγώνα σε όλους μας
Εμπρός λοιπόν για την ΝΙΚΗ, την ΑΝΑΝΕΩΣΗ, την ΑΝΑΠΤΥΞΗ και την ΠΡΟΟΔΟ στα ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ.
Όλοι μέχρι την τελευταία μέρα στον αγώνα, σπίτι το σπίτι για να αλλάξουμε τα Κεντρικά Τζουμέρκα.
 Ένα Μεγάλο Ευχαριστώ για την σημερινή σας εδώ παρουσία.

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ
«ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ»
Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση
Κεντρικών Τζουμέρκων

Δήμος Κεντρικών Τζουμέρκων (υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι)

1. ΑΗΔΟΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (ΑΓΝΑΝΤΩΝ)
2. ΒΕΝΔΡΑ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (ΑΘΑΜΑΝΙΑΣ)
3. ΓΑΤΑ ΑΝΔΡΙΑΝΗ του ΧΡΥΣΑΝΘΟΥ (ΑΘΑΜΑΝΙΑΣ)
4. ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΛΑΜΠΡΟΥ (ΑΘΑΜΑΝΙΑΣ)
5. ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ (ΑΓΝΑΝΤΩΝ)
6. ΓΚΙΖΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ (ΜΕΛΙΣΣΟΥΡΓΩΝ)
7. ΔΗΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ (ΑΓΝΑΝΤΩΝ)
8. ΔΙΟΝΥΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του ΙΩΑΝΝΗ (ΑΘΑΜΑΝΙΑΣ)
9. ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΤΑΚΗΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ(ΑΘΑΜΑΝΙΑΣ)
10. ΖΕΡΒΑΣ ΠΕΤΡΟΣ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ (ΑΓΝΑΝΤΩΝ)
11. ΚΑΛΥΒΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ (ΑΓΝΑΝΤΩΝ)
12. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΗ (ΛΙΤΣΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΑΘΑΜΑΝΙΑΣ)
13. ΚΛΗΤΣΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΓΑΚΙΑΣ) του ΧΡΗΣΤΟΥ (ΑΓΝΑΝΤΩΝ)
14. ΚΟΡΔΑΛΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ (ΑΓΝΑΝΤΩΝ)
15. ΚΟΡΔΟΥΛΑΣ  ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ(ΑΓΝΑΝΤΩΝ)
16. ΚΟΥΤΣΟΥΠΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ (ΑΘΑΜΑΝΙΑΣ)
17. ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (ΑΓΝΑΝΤΩΝ)
18. ΛΙΑΚΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ (ΣΤΑΘΗΣ) του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (ΑΘΑΜΑΝΙΑΣ)
19. ΜΑΚΑΒΕΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ (ΑΘΑΜΑΝΙΑΣ)
20. ΜΠΑΛΑΤΣΟΥΚΑ ΕΥΑΓΓΕΛΗ του ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ (ΑΘΑΜΑΝΙΑΣ)
21. ΜΠΑΡΚΑΛΕΞΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ (ΑΘΑΜΑΝΙΑΣ)
22. ΜΠΑΣΙΑΔΗΜΑ ΕΥΘΥΜΙΑ του ΘΩΜΑ (ΑΓΝΑΝΤΩΝ)
23. ΝΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (ΑΘΑΜΑΝΙΑΣ)
24. ΠΑΝΑΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ (ΑΘΑΜΑΝΙΑΣ)
25. ΠΑΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ του ΕΥΓΓΕΛΟΥ (ΑΘΑΜΑΝΙΑΣ)
26. ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (ΑΓΝΑΝΤΩΝ)
27. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (ΑΘΑΜΑΝΙΑΣ)
28. ΠΑΠΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΑΘΑΜΑΝΙΑΣ)
29. ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (ΘΕΟΔΩΡΙΑΝΩΝ)
30. ΠΛΙΤΣΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ  του ΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΑΘΑΜΑΝΙΑΣ)
31. ΠΟΛΥΖΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (ΑΓΝΑΝΤΩΝ)
32. ΡΙΖΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΑΘΑΜΑΝΙΑΣ)
33. ΡΙΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (ΜΕΛΙΣΣΟΥΡΓΩΝ)
34. ΡΙΖΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ (ΑΘΑΜΑΝΙΑΣ)
35. ΣΕΡΔΕΝΕ ΕΛΕΝΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (ΘΕΟΔΩΡΙΑΝΩΝ)
36. ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (ΑΘΑΜΑΝΙΑΣ)
37. ΣΙΩΖΙΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ (ΑΘΑΜΑΝΙΑΣ)
38. ΣΤΑΣΙΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ  του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ (ΑΘΑΜΑΝΙΑΣ)
39. ΤΣΙΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (ΑΓΝΑΝΤΩΝ)
40. ΤΣΙΠΡΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ (ΑΘΑΜΑΝΙΑΣ)
41. ΤΣΙΡΚΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΑΛΕΞΙΟΥ (ΑΘΑΜΑΝΙΑΣ)
42. ΤΣΙΡΚΑ ΟΛΓΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΑΘΑΜΑΝΙΑΣ)
43. ΤΣΙΩΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ  του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ (ΑΘΑΜΑΝΙΑΣ)
44. ΤΥΡΟΛΟΓΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (ΑΘΑΜΑΝΙΑΣ)
45. ΦΩΛΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (ΑΓΝΑΝΤΩΝ)
46. ΧΑΝΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ (ΑΘΑΜΑΝΙΑΣ)
47. ΧΑΡΙΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ  (ΘΕΟΔΩΡΙΑΝΩΝ)
48. ΧΑΧΟΥΛΗΣ ΦΩΤΙΟΣ του ΠΕΤΡΟΥ (ΑΓΝΑΝΤΩΝ)

Δήμος Κεντρικών Τζουμέρκων (υποψήφιοι σύμβουλοι δημοτικής κοινότητας Αγνάντων)

1. ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
2. ΚΑΠΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΘΕΟΦΑΝΗ
3. ΚΑΡΥΔΗ ΟΛΓΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
4. ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
5. ΚΡΑΒΒΑΡΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ   
6. ΜΠΑΡΠΑ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Δήμος Κεντρικών Τζουμέρκων (υποψήφιοι σύμβουλοι δημοτικής κοινότητας Αθαμανίου)

1. ΚΟΥΤΣΙΑΥΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
2. ΜΠΑΣΙΟΥΚΑ ΕΙΡΗΝΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ
3. ΜΠΑΣΙΟΥΚΑ ΠΕΛΑΓΙΑ του ΜΑΤΘΑΙΟΥ
4. ΣΧΩΡΤΣΙΑΝΙΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
5. ΤΣΙΡΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

Δήμος Κεντρικών Τζουμέρκων (υποψήφιοι σύμβουλοι δημοτικής κοινότητας Βουργαρελίου)

1. ΚΑΡΑΚΙΤΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ
2. ΚΑΤΣΑΟΥΝΟΣ ΓΕΩΡΓΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
3. ΚΟΛΙΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΓΓΕΛΟΥ
4. ΝΑΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
5. ΠΛΟΥΜΠΗ ΑΝΔΡΙΑΝΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
6.  ΣΟΦΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ

Δήμος Κεντρικών Τζουμέρκων (υποψήφιοι σύμβουλοι δημοτικής κοινότητας Γραικικού)

1. ΜΑΡΓΩΝΗ ΕΛΕΝΗ του ΙΩΑΝΝΗ
2. ΜΠΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ–ΕΛΕΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
3. ΠΟΛΥΖΟΣ ΠΑΥΛΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
4. ΤΖΟΥΜΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δήμος Κεντρικών Τζουμέρκων (υποψήφιοι σύμβουλοι δημοτικής κοινότητας Θεοδωριάνων)

1. ΚΑΡΑΜΕΤΣΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΛΕΩΝΙΔΑ
2. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
3. ΣΚΟΥΤΕΛΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Δήμος Κεντρικών Τζουμέρκων (υποψήφιοι σύμβουλοι δημοτικής κοινότητας Καταρράκτου)

1. ΑΓΓΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΠΑΝΤΕΛΗ
2. ΚΑΤΣΑΡΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
3. ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ
4. ΡΙΖΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
5. ΣΚΑΜΠΑΡΔΩΝΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
6. ΤΖΟΥΜΑΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δήμος Κεντρικών Τζουμέρκων (υποψήφιοι σύμβουλοι δημοτικής κοινότητας Κάτω Αθαμανίου)

1. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΗΛΙΑΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
2. ΚΩΣΤΑΒΑΣΙΛΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
3. ΛΙΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΦΩΤΙΟΥ
4. ΤΣΙΩΛΗ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ                 

Δήμος Κεντρικών Τζουμέρκων (υποψήφιοι σύμβουλοι δημοτικής κοινότητας Κεντρικού)

1. ΚΑΛΙΑΚΑΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ
2. ΣΦΗΚΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ του ΣΩΚΡΑΤΗ
3. ΧΟΥΛΙΑΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Δήμος Κεντρικών Τζουμέρκων (υποψήφιοι σύμβουλοι δημοτικής κοινότητας Κυψέλης)

1. ΔΟΥΛΑΜΗΣ ΠΑΥΛΟΣ του ΗΛΙΑ
2. ΚΑΡΑΛΗ ΜΑΡΙΑ–ΘΑΛΑΣΣΙΝΗ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
3. ΚΟΥΤΣΟΣΠΥΡΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
4. ΛΙΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
5. ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
6. ΠΑΠΠΑ ΣΟΦΙΑ του ΛΑΜΠΡΟΥ
7. ΠΟΥΡΝΑΡΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΙΛΙΑΝΑ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
8. ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΙΩΑΝΝΗ

Δήμος Κεντρικών Τζουμέρκων (υποψήφιοι σύμβουλοι δημοτικής κοινότητας Μελισσουργών)

1. ΚΑΛΙΑΡΝΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
2. ΚΙΤΣΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΑΛΕΞΙΟΥ
3. ΜΠΟΧΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
4. ΡΙΖΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ
5. ΤΡΟΜΠΟΥΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ (ΜΑΡΙΤΣΑ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δήμος Κεντρικών Τζουμέρκων (υποψήφιοι σύμβουλοι δημοτικής κοινότητας Παλαιοκατούνου)

1. ΔΗΜΗΤΡΕΛΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
2. ΚΟΝΤΟΔΗΜΑΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ
3. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ ( ΤΖΕΝΗ) του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
4. ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Δήμος Κεντρικών Τζουμέρκων (υποψήφιοι σύμβουλοι δημοτικής κοινότητας Ράμιας)

1. ΚΩΣΤΑ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
2. ΤΣΙΤΣΙΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
3. ΦΛΟΥΔΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΙΩΑΝΝΗ

Δήμος Κεντρικών Τζουμέρκων (υποψήφιοι σύμβουλοι δημοτικής κοινότητας Τετρακώμου)

1. ΓΟΥΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
2. ΚΟΥΝΑΒΑΣ ΤΙΜΟΛΕΩΝ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
3. ΦΛΟΥΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΤΕΛΗ

Δήμος Κεντρικών Τζουμέρκων (υποψήφιοι πρόεδροι δημοτικής κοινότητας Ανεμορράχης)

1. ΚΟΥΤΣΟΥΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
2. ΤΣΙΡΚΑ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

Δήμος Κεντρικών Τζουμέρκων (υποψήφιοι πρόεδροι δημοτικής κοινότητας Διστράτου)

1. ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

Δήμος Κεντρικών Τζουμέρκων (υποψήφιοι πρόεδροι δημοτικής κοινότητας Κάτω Καλεντίνης)

1. ΚΑΤΣΙΝΕΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
2. ΤΣΙΓΑΡΙΔΑ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΦΩΤΙΟΥ

Δήμος Κεντρικών Τζουμέρκων (υποψήφιοι πρόεδροι δημοτικής κοινότητας Καψάλων)

1. ΜΠΟΥΡΓΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

Δήμος Κεντρικών Τζουμέρκων (υποψήφιοι πρόεδροι δημοτικής κοινότητας Κτιστάδων)

1. ΜΠΙΤΧΑΒΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Δήμος Κεντρικών Τζουμέρκων (υποψήφιοι πρόεδροι δημοτικής κοινότητας Λεπιανών)

1. ΜΠΟΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
2. ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Δήμος Κεντρικών Τζουμέρκων (υποψήφιοι πρόεδροι δημοτικής κοινότητας Μεσούντας)

1.ΜΠΟΥΡΕΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Δήμος Κεντρικών Τζουμέρκων (υποψήφιοι πρόεδροι  δημοτικής κοινότητας Μικροσπηλιάς)

1.ΜΑΜΑΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ του ΜΑΤΘΑΙΟΥ


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top