Σε ατμόσφαιρα ενθουσιασμού και με αισιοδοξία για τη νίκη στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές έγιναν στο Βουργαρέλι έδρα του δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του Συνδυασμού «ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ».

Ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Γιώργος Αθανασούλας στην ομιλία του παρουσίασε τους βασικούς άξονες του Προγράμματός της παράταξης. Άσκησε έντονη κριτική  στα πεπραγμένα της πολυετούς θητείας του απερχόμενου δημάρχου επισημαίνοντας τα λάθη, τις αστοχίες και τις παραλείψεις του.
Στηλίτευσε την ανεπάρκειά του στον ευαίσθητο τομέα της ύδρευσης σημειώνοντας ότι παρά τα πολλά χρόνια διακυβέρνησης  στο δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων, δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει  επάρκεια και ποιότητα στην παροχή νερού. Επίσης στον τομέα της καθαριότητας υπήρξε προβληματική διαχείριση όπως όλοι διαπιστώσαμε φέτος το καλοκαίρι. Ο κ. Γιώργος  Αθανασούλας  καυτηρίασε την σκανδαλώδη αδράνειά του στον τομέα των μεγάλων και μικρών  αναπτυξιακών έργων αλλά και στα προβλήματα της καθημερινότητας.
Η απερχόμενη δημοτική αρχή δεν έχει κανένα στρατηγικό σχέδιο για την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό του Δήμου μας ή για ζητήματα ανάπλασης και εκμετάλλευσης ευρωπαϊκών και εθνικών προγραμμάτων και πόρων. Είναι αδιάφορη και ανίκανη για τα απλά, τα αυτονόητα, όπως η καθαριότητα η ύδρευση, ο ηλεκτροφωτισμός και η συντήρηση των δρόμων  ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ.
Τα έργα που θα υλοποιήσει ο Συνδυασμός μας  «ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» αντιμετωπίζουν με επιτυχία τα χρονίζοντα προβλήματα των χωριών του δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων, χωρίς να επιβαρύνουν το κόστος ζωής των κατοίκων.
Ταυτόχρονα δίνουν βιώσιμες απαντήσεις στις προκλήσεις του μέλλοντος. Βελτιώνουν θεαματικά την ποιότητα της ζωής τους, προσφέρουν προοπτική στον τόπο μας και ενισχύουν το εισόδημα των συνδημοτών μας, αφού θα προσελκύσουν περισσότερο και ποιοτικότερο Τουρισμό.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος υπογράμμισε με έμφαση ότι θα υπάρξει απόλυτη διαφάνεια στη διαχείριση και του τελευταίου ευρώ δείχνοντας παράλληλα σεβασμό στον κόπο του κάθε δημότη και στην επιθυμία όλων να γνωρίσουν τα χωριά μας την πραγματική αλλαγή στο ύφος και στο ήθος της τοπικής εξουσίας λέγοντας χαρακτηριστικά  «Να τους δηλώσουμε απερίφραστα ότι η διαφάνεια, η αξιοκρατία και ο σεβασμός του δημοσίου χρήματος είναι για μας αρχές  και αξίες αδιαπραγμάτευτες.
Δεν παρέλειψε να τονίσει ότι η αλαζονεία κι ο αυταρχισμός, γνώριμα χαρακτηριστικά του απερχόμενου δημάρχου, θα αποτελέσουν οριστικά και αμετάκλητα στοιχεία ενός κακού  παρελθόντος. Ο κ. Γιώργος Αθανασούλας  κλείνοντας την ομιλία του δήλωσε βέβαιος για τη νίκη και κάλεσε όλους τους συνδημότες σε συστράτευση για να γυρίσει ο τόπος οριστικά σελίδα και να ανατείλει σε όλα τα χωριά των Κεντρικών Τζουμέρκων μια αληθινά καινούρια ημέρα.  
Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου στο μεγάλο σταυροδρόμι για τον τόπο μας, επιλέγουμε τον δρόμο της ελπίδας , της προοπτικής , της δημιουργίας. Πρέπει να καλύψουμε τον χαμένο χρόνο για να κερδίσουμε την αναβάθμιση που τόσο πολύ χρειάζεται ο Δήμος μας στην ποιότητα ζωής, στις υποδομές αλλά και στην καθημερινότητα. Στην πορεία αυτή ο συνδυασμός  μας «ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» έχει αποδείξει ότι είναι η μοναδική επιλογή.
«Η μόνη κερδισμένη ψήφος για το ΔΗΜΟ  ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ είναι η ψήφος στον συνδυασμό  μας «ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ». Στον συνδυασμό της ελπίδας και της προόδου.
 Στις 8 Οκτωβρίου θα τους χαλάσουμε τα σχέδια. Εμείς θα είμαστε οι νικητές των εκλογών. Γιατί ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. Για να φυσήξει άνεμος αλλαγής και ανανέωσης, για να σηκώσουμε επιτέλους τα  μανίκια και να δουλέψουμε όπως τόσοι άξιοι και ικανοί άνθρωποι ξέρουν είπε σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο Γιώργος Αθανασούλας αποσπώντας για άλλη μια φορά το θερμό χειροκρότημα των φίλων του συνδυασμού ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.
Μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης ο υποψήφιος Δήμαρχος συνομίλησε με τους συγκεντρωμένους και τους ευχαρίστησε θερμά για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στον ίδιο και στους υποψήφιους του συνδυασμού του  και τους ζήτησε  να είναι σε εγρήγορση λέγοντας τους ότι δυο βδομάδες έμειναν, μέχρι την ημέρα της κρίσιμης απόφασης και της επιλογής του δημότη. Ζητάμε την εμπιστοσύνη και την εντολή σας για την επόμενη μέρα στο δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top