«Όταν ένα θέμα ή ένα πρόβλημα μπορεί να βρεί τη λύση του και δεν τη βρίσκει, προσωπικά δεν επιζητώ τη λύση του, την αξιώνω…»!

Με αυτόν τον κατηγορηματικό τρόπο δίνει το προσωπικό του στίγμα, στο πως θα λειτουργήσει, αν εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος, ο φαρμακοποιός, πρώην αντινομάρχης Άρτας και πρώην πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου, ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΑΝΑΚΑΣ.
Και πρόσθεσε: «Στις εποχές που διανύουμε, οι ανάγκες και οι απαιτήσεις των συνδημοτών μας, είναι πολλές και ιδιαίτερα οξυμένες, που σημαίνει και η κάλυψη αυτών των αναγκών τους, έχουν σημερινή ημερομηνία αντιμετώπισής τους».
Μιλήσαμε μαζί του «στον καφέ», είπαμε πολλά και διάφορα, αλλά τα σημαντικότερα ήταν συγκεκριμένα, όπως:

-    Η άμεση διεκδίκηση της οριοθέτησης του Αράχθου, ώστε να αποφύγουμε ανεπανόρθωτες καταστροφές, όπως αυτές που πρόσφατα συνέβησαν στον Θεσσαλικό Κάμπο.
-    Η διεκδίκηση της κατασκευής των αντιπλημμυρικών έργων
-    Η αντιμετώπιση  του δημογραφικού προβλήματος, που επικίνδυνα έχει οξυνθεί την τελευταία δεκαετία και με ανυπολόγιστες συνέπειες για την περιοχή μας, και
-    Η αξιοποίηση όλων των προαναφερόμενων δυνατοτήτων και προοπτικών ανάπτυξης της Άρτας.

Τέλος ο κ. Τσιανάκας μας εξέφρασε την απόλυτη αισιοδοξία του, τόσο για την εκλογή του, όσο και για τη νίκη του συνδυασμού «ΑΡΤΙΝΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» του υποψήφιου δημάρχου Χρήστου Τσιρογιάννη.

«Π»


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top